- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Geliştiricisinden haber yok. En son hastanede foto atmışromun A11 çıkış tarihi bellimi
Geliştiricisinden haber yok. En son hastanede foto atmışromun A11 çıkış tarihi bellimi
Hocam sana helal olsun gazeteci gibi adamsın. Sorsam hastalığınıda söylersinGeliştiricisinden haber yok. En son hastanede foto atmış
Ben de bunları başkasından öğreniyorumHocam sana helal olsun gazeteci gibi adamsın. Sorsam hastalığınıda söylersin![]()
Ben editi sonradan gördüm çünkü hiçbir sıkıntı yok bende instagram çözünürlüğü dışında ve birde Netflix hata veriyorEline sağlık hocam romu çok beğendim pil dediğin gibi kernelide flashladıkdan sonra bitmek bilmiyorBeni tek sıkan şey bazı uygulama iconlarına tıkladıgımda 1-2saniye geç tepki verip açılıyor neden anlayamadım.
edit sorunu çözdüm temadanmış![]()
Geliştiricisi geri gelmiş. Rom'a güncelleme gelebilirBen de bunları başkasından öğreniyorum![]()
Ben övdüğümü ssleri ile birlikte kanıtlıyorum lakin arada çıkabilir böyle telefonlarınızı vurdum duymaz kullanıyorsanız gayet normal kasması şaşırmamalı bir romda kalamıyorsunuz ki arkadaşRomu kurdum izlenimlerim diger romlardan daha iyi olmadığı yönünde. Arayüz kasmaları yok denmiş ama var kernelden işlemcileri performansa almama rağmen, sitelerde anlamsız bi renk kayması yaşanıyor aşağı felan inerken, pil övülmüş ama beta olan 11 ile aynı süreleri alıyorum ve gece ışığı sorunu var. 11in akıcılığından sonra bu rom bende çok sırıttı.