Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - BlissRom 12.11 [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL] [12 SAAT EKRAN AÇIK SÜRESİ]

bodurr54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilkay
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Eline sağlık hocam romu çok beğendim pil dediğin gibi kernelide flashladıkdan sonra bitmek bilmiyor :) Beni tek sıkan şey bazı uygulama iconlarına tıkladıgımda 1-2saniye geç tepki verip açılıyor neden anlayamadım.

edit sorunu çözdüm temadanmış :D

Son düzenleme:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Eline sağlık hocam romu çok beğendim pil dediğin gibi kernelide flashladıkdan sonra bitmek bilmiyor :) Beni tek sıkan şey bazı uygulama iconlarına tıkladıgımda 1-2saniye geç tepki verip açılıyor neden anlayamadım.

edit sorunu çözdüm temadanmış :D
Ben editi sonradan gördüm çünkü hiçbir sıkıntı yok bende instagram çözünürlüğü dışında ve birde Netflix hata veriyor :( Ona bir çözüm bulmam lazım sanırım play store a Netflix gelmesi için bir şeyler yaptığım sırada bu oldu ondan öncesinde Netflix APK kurup izleyebiliyordum :(

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son durum bu :D 14 saat ekran açık süresi aldım ve parlaklığı ortanın biraz daha düşüğünde kullandım sürekli olarak Bluetooth kulaklığı hiç kullanmadım Bluetooth kulaklığım ile 12 saat iken kulaklıksız ve şarkısız YouTube ta video izleyerek ve netflixte film izleyerek buraya kadar geldi. Ayriyeten sürekli olarak pil tasarruf modunda kullandım.

Son düzenleme:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Bu romda night light sorunu var. Stabil değil.

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Romu kurdum izlenimlerim diger romlardan daha iyi olmadığı yönünde. Arayüz kasmaları yok denmiş ama var kernelden işlemcileri performansa almama rağmen, sitelerde anlamsız bi renk kayması yaşanıyor aşağı felan inerken, pil övülmüş ama beta olan 11 ile aynı süreleri alıyorum ve gece ışığı sorunu var. 11in akıcılığından sonra bu rom bende çok sırıttı.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Romu kurdum izlenimlerim diger romlardan daha iyi olmadığı yönünde. Arayüz kasmaları yok denmiş ama var kernelden işlemcileri performansa almama rağmen, sitelerde anlamsız bi renk kayması yaşanıyor aşağı felan inerken, pil övülmüş ama beta olan 11 ile aynı süreleri alıyorum ve gece ışığı sorunu var. 11in akıcılığından sonra bu rom bende çok sırıttı.
Ben övdüğümü ssleri ile birlikte kanıtlıyorum lakin arada çıkabilir böyle telefonlarınızı vurdum duymaz kullanıyorsanız gayet normal kasması şaşırmamalı bir romda kalamıyorsunuz ki arkadaş :D Kendim şahsi olarak kullandığım en iyi rom bu aksini iddia eden bence ya telefonu hor kullanıyordur ya da başka bir açıklaması yok ki geçen herkes siz hariç memnun? Bence telefonu daha sakin kullanmalısınız ekran açık süresi gördüğünüz üzere en son 14 saat kadar aldım :) Varsa daha iyisi buyrun ssleriniz ile gelin hocam :)

Üst Alt