Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - BlissRom 12.11 [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL] [12 SAAT EKRAN AÇIK SÜRESİ]

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Ben övdüğümü ssleri ile birlikte kanıtlıyorum lakin arada çıkabilir böyle telefonlarınızı vurdum duymaz kullanıyorsanız gayet normal kasması şaşırmamalı bir romda kalamıyorsunuz ki arkadaş :D Kendim şahsi olarak kullandığım en iyi rom bu aksini iddia eden bence ya telefonu hor kullanıyordur ya da başka bir açıklaması yok ki geçen herkes siz hariç memnun? Bence telefonu daha sakin kullanmalısınız ekran açık süresi gördüğünüz üzere en son 14 saat kadar aldım :) Varsa daha iyisi buyrun ssleriniz ile gelin hocam :)
14 saati miui11 avrupa da gereksiz arkaplan uygulamalarını iptal edip kernel kurarak alıyordum zaten , siz düzgün akıcı bir rom kullanmamışsınız belliki bu roma gereksiz övgüde bulundugunuza göre. Evet hor kullanıyorum ama A11 niyese hiç demedi sen hor kullanıyorsun sende kasarım ben.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
14 saati miui11 avrupa da gereksiz arkaplan uygulamalarını iptal edip kernel kurarak alıyordum zaten , siz düzgün akıcı bir rom kullanmamışsınız belliki bu roma gereksiz övgüde bulundugunuza göre. Evet hor kullanıyorum ama A11 niyese hiç demedi sen hor kullanıyorsun sende kasarım ben.
O zaman miui 11 kullanın hocam ne diyeyim :) Bir sürü rom kullandım en stabil ve pil dostu bu romu paylaştım telefondan telefona illa ki değişiklik gösterecektir. Kullanıcıdan kullanıcıya illa ki değişiklik gösterecektir. Benim kullanmama ve kullandığım programlara bağlı olarak zerre kasma görmedim :) Övgülerim bundan.

Üslubumuza dikkat ederek tartışalım lütfen
Üslupta bir şey yok hocam hakaret vs. içeren bir şey yazmadım sonuç olarak benim kullanmama bağlı olarak hiçbir sorun yaşamadığım muhtemelen kurulumunda yanlış bir şeyler yapmış arkadaş rom'a tabiri caizse suç atıyor ki olabilir herkeste aynı performansı gösterecek diye bir şey yok cihazı belki ondan sonra aldım belki ondan önce illa ki farklılıklar var :) Arkadaşın bu kadar ezici konuşması rahatsız etti beni..

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
O zaman miui 11 kullanın hocam ne diyeyim :) Bir sürü rom kullandım en stabil ve pil dostu bu romu paylaştım telefondan telefona illa ki değişiklik gösterecektir. Kullanıcıdan kullanıcıya illa ki değişiklik gösterecektir. Benim kullanmama ve kullandığım programlara bağlı olarak zerre kasma görmedim :) Övgülerim bundan.

Üslupta bir şey yok hocam hakaret vs. içeren bir şey yazmadım sonuç olarak benim kullanmama bağlı olarak hiçbir sorun yaşamadığım muhtemelen kurulumunda yanlış bir şeyler yapmış arkadaş rom'a tabiri caizse suç atıyor ki olabilir herkeste aynı performansı gösterecek diye bir şey yok cihazı belki ondan sonra aldım belki ondan önce illa ki farklılıklar var :) Arkadaşın bu kadar ezici konuşması rahatsız etti beni..
Gayet normal bir biçimde izlenimlerini aktarmış Serkanz adlı kullanıcı. Sonrasında sizin verdiğiniz tepki hoş olmamış. Pil övülmüş lafı zannımca genelleme yapılarak söylenmiş sadece size hitaben değil.

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Geliştiricisi geri gelmiş. Rom'a güncelleme gelebilir
Ben eminim ki hocam a11 en iyi romu şayet çıkarsa bu ve zenxos olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kerneli silerseniz stock kernel ile daha performanslı ama pil süresi 14 saatleri bulmuyor yani

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Gayet normal bir biçimde izlenimlerini aktarmış Serkanz adlı kullanıcı. Sonrasında sizin verdiğiniz tepki hoş olmamış. Pil övülmüş lafı zannımca genelleme yapılarak söylenmiş sadece size hitaben değil.
Bilemiyorum hocam bende gayet normal biçimde yazdım zaten herhangi bir hakarette falan da bulunmadım :)

bodurr54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilkay
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bunedir acaba wifi işaretinin yanındaki simge

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bunedir acaba wifi işaretinin yanındaki simge
Google ambient yani altyazı hocam kendi otomatik oluşturuyor çok gerekli bir özellik değil en azından benim için

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201111-174312_Chrome.png
    Screenshot_20201111-174312_Chrome.png
    167,2 KB · Görüntüleme: 21

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2
Çağrı kaydetme çalışıyor mu? yoksa bir çözümü var mı?

Üst Alt