- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Corvus un A11 varmı ki.
EvetStock global stable romdan sizce performans ve pil için geçmek mantıklımı dostlar?
Tabikide hocam büyük fark var aralarındaStock global stable romdan sizce performans ve pil için geçmek mantıklımı dostlar?
Hocam resim icinde resim olunca yani bir başkasının hikayesini paylaşan birisiin videoları leş oluyor onun dışında videolar ve resimler iyi tüm aosplar için geçerliTabikide hocam büyük fark var aralarındaTek bir sorun var beni rahatsız eden "Instagram videolarının çözünürlüğünü kafasına göre açıyor" bunun dışında bir sorunu yok rom'un şuanlık gayet stabil ve günde 2 3 kez şarja taktığım telefonumu artık 2 günde 1 şarj ediyorum fevkalade bir verim bu benim için sabah %46 ile çıkıyorum işten bluetooth kulaklığım aralıksız hep bağlıdır ya da bluetooth'um hep açıktır ona rağmen %46 ile eve geldiğim de şarjım 19 20 civarlarında oluyor geceye kadar oynuyorum ve %5 te şarja takıyorum aşırı iyi bir olay bu
![]()
Bende hepsi çoğunlukla leş oluyor buna bir çözüm bulunmalı artık ya cidden sinir bozucu annem 1080p izliyor resmen ben 144pHocam resim icinde resim olunca yani bir başkasının hikayesini paylaşan birisiin videoları leş oluyor onun dışında videolar ve resimler iyi tüm aosplar için geçerli
Hocam anneniz günde kaç defa şarja takıyor bir sorun hocam yaniBende hepsi çoğunlukla leş oluyor buna bir çözüm bulunmalı artık ya cidden sinir bozucu annem 1080p izliyor resmen ben 144p![]()
Bir çünkü telefonu eline almıyor pardonHocam anneniz günde kaç defa şarja takıyor bir sorun hocam yani
Şarjla ne alakası var hocamHocam anneniz günde kaç defa şarja takıyor bir sorun hocam yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir çünkü telefonu eline almıyor pardon
Bulurlar umarım yakındaŞarjla ne alakası var hocamTamam pil performansı için bu romdayım da bunada bir çözüm vardır elbet
![]()