A
andrea01
Guest
Cepportta satılan Xiaomi cihazların bootloader kilitleri açık olarak mı satılıyor ?
Burada gördüm galiba edl modda China rom atılır içinde root yetkisi var falan diye.Hayır
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin amacınız nedir tam olarak? Neden ROOT'lama ihtiyacı hissediyorsunuz?Burada gördüm galiba edl modda China rom atılır içinde root yetkisi var falan diye.
Bootloader açık olması gerekir diye biliyorumBootloader kilidini açmadan root atma durumu olmuyor mu?
İmei tamiri. Bootloader kilidi ile uğraşmak istemiyorum zaten telefon haklarımızi kullandık milletten dilenmek istemiyorum. Oğlum ve kendime aldım eşime yeni alacağım telefon için bootloader kilidini açmadan deneyeceğim.Sizin amacınız nedir tam olarak? Neden ROOT'lama ihtiyacı hissediyorsunuz?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazlar bize Çin'deki ihracatçı firmadan geldiği gibi size gönderiliyor ve yazılımlar onlardan yüklenilip gönderiliyor, zaman zaman açık olarak gelebiliyor bu noktada problem yok yani güle güle kullanın telefonunuzu.Mi 5s'i bugün 8.5.3.0'e güncelleyince geliştirici seçeneklerinden bootloader kilidine baktım ve açık olduğunu gördüm. Daha önce hiç kontrol etmemiştim. Mi hesabı bile eklemedim daha. Bu normal birşey mi?
cepport sabah cihazı sipariş edeceğim Allah'ın izni ile. Aynı gün kargoya veriliyor mu ? Birde cumartesi mi yoksa pazartesi mi elime ulaşır?
Gün içinde 15:00'a kadar sipariş verirseniz aynı gün gönderilir, yakın illerde iseniz de ertesi gün teslim edilir.cepport sabah cihazı sipariş edeceğim Allah'ın izni ile. Aynı gün kargoya veriliyor mu ? Birde cumartesi mi yoksa pazartesi mi elime ulaşır?
Sayın cepport ben cihazı satın aldığımda 8.2.1.0 kararlı ve bootloader kilidi açık bir şekilde geldi direk kilit başvurusu yapmadan twrp yükledimHayır efendim normal şartlarda bootloader kilitleri kapalı ve Global Stabil yazılım yüklü olarak ürünler size ulaşır.
Dediğimiz gibi bu tip durumlar olabiliyor,endişe etmeyin cihazı sizden başkası kullanmadı sıfır cihaz aldınız ancak Çin'den ihracatı yapan firma arada atlamalar yapabiliyor.Sayın cepport ben cihazı satın aldığımda 8.2.1.0 kararlı ve bootloader kilidi açık bir şekilde geldi direk kilit başvurusu yapmadan twrp yükledim
Cihazın jelatini ben açtım kapalı kutu geldi elime lakin şaşırdım
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çin romundaki root yetkisini kullanabilmek için bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor. Edl mi6 için daha riskli. Bence kilidi açın.İmei tamiri. Bootloader kilidi ile uğraşmak istemiyorum zaten telefon haklarımızi kullandık milletten dilenmek istemiyorum. Oğlum ve kendime aldım eşime yeni alacağım telefon için bootloader kilidini açmadan deneyeceğim.