siz nerden aldınız ürünü ve paneli neHocam tam emin değilim ama büyük ihtimalle LG paneldir.Zaten LCD paneleri genelde LG ve Sharp,Amoled ekranı ise Samsung firmalarından tederik ediyor diğer üreticiler.Mi5s kullanıcısı olarak şu ana kadar bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.Ayrıca Cepport'tan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
ürünü nereden aldınız hocam5s için bu sorunu hiç duymadım inşallah ta duymayiz
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siz nerden aldınız acaba ürünüsöylediğiniz yerde baktığımda lgd fhd cmd incell dsi panel yazıyor sanırım lg panel ? ne gibi sıkıntıları oluyor bu lg panelin hocam. bu arada cihaz mi 5s 64 gb model
Yurt dışından aldım hocam ben . Jdi panelsiz nerden aldınız ürünü ve paneli ne
Mi5s 4 32 ve mi5s plusin dami panelleri lg ve jdi sirf bu yuzden mi 5s den vazgececegimYurt dışından aldım hocam ben . Jdi panel
Hocam m5'lerde sorun oldu ama mi5s Plus ve mi5s 1 yıldır kullanıyoruz sorun yok.Mi5s 4 32 ve mi5s plusin dami panelleri lg ve jdi sirf bu yuzden mi 5s den vazgececegim
Hocam sizin paneller jdi ise sorun olmaz mesela aldim urunu lgd geldi ghost scrreen ciddi bir sorun geri almazlarsa napacagim o yuzdenHocam m5'lerde sorun oldu ama mi5s Plus ve mi5s 1 yıldır kullanıyoruz sorun yok.
Hocam forumda satan arkadaşlar var onlara söylersiniz size jdi panel yollarlar. --SEFA-- hocam yardımcı olur bu konuda sanırım size.Hocam sizin paneller jdi ise sorun olmaz mesela aldim urunu lgd geldi ghost scrreen ciddi bir sorun geri almazlarsa napacagim o yuzden
cepporttan aldımsiz nerden aldınız ürünü ve paneli ne