İnceleme Cepport Mi 6 İnceleme

• Konbuyu başlatan ertanx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 6K

Mi6RSS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
İyi günler, forumda yeniyim buraya sorsam cevap alırım diye umuyorum,

Migros'ta satılan cihazlarda aynı ithalatçı aracılığıyla mı geliyor, buna bağlı olarak asıl sorum Global ROM Çin'den yüklü mü geliyor yoksa burada sıfırdan kilit açılıp Türkçeleştirilmiş kurulum mu yapılıyor?Sanırım her türlü dış jelatin sökülüyormuş ancak kurulum konusunda net bir bilgi görmedim,Şimdiden teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İyi günler, forumda yeniyim buraya sorsam cevap alırım diye umuyorum,

Migros'ta satılan cihazlarda aynı ithalatçı aracılığıyla mı geliyor, buna bağlı olarak asıl sorum Global ROM Çin'den yüklü mü geliyor yoksa burada sıfırdan kilit açılıp Türkçeleştirilmiş kurulum mu yapılıyor?Sanırım her türlü dış jelatin sökülüyormuş ancak kurulum konusunda net bir bilgi görmedim,Şimdiden teşekkürler.

Hayır hocam Migros üzerinden satılan cihazlar farklı firmalar tarafından ithal ediliyor. Ürünler Global Rom yüklü olarak geliyor, her hangi bir yazılımsal işlem yapılmıyor ancak kutu açılıp cihazlar kontrol ediliyor ve garanti kartları ekleniyor. Şu video daha açıklayıcı olacaktır zannediyorum :

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi6RSS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hayır hocam Migros üzerinden satılan cihazlar farklı firmalar tarafından ithal ediliyor. Ürünler Global Rom yüklü olarak geliyor, her hangi bir yazılımsal işlem yapılmıyor ancak kutu açılıp cihazlar kontrol ediliyor ve garanti kartları ekleniyor. Şu video daha açıklayıcı olacaktır zannediyorum :

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Öncelikle alıntı yaptığınız için teşekkürler, bir yakınım Migros kampanyasıyla aldı cihazı o da merak ediyordu sanırım ekstra bir işlem uygulamaz onlarda Çin'den Global yüklü geliyorsa cihaz yanlışsam düzeltin, peki bu arka kapağa uygulanan yazılar nereden alırsam alayım bulunuyor mu KVK garantili veya seramik almam değiştirir mi durumu?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle alıntı yaptığınız için teşekkürler, bir yakınım Migros kampanyasıyla aldı cihazı o da merak ediyordu sanırım ekstra bir işlem uygulamaz onlarda Çin'den Global yüklü geliyorsa cihaz yanlışsam düzeltin, peki bu arka kapağa uygulanan yazılar nereden alırsam alayım bulunuyor mu KVK garantili veya seramik almam değiştirir mi durumu?

Hocam cihazın ayarlar/telefon hakkında bölümüne bakın. Eğer global yazıyorsa sorun yok. Kapaktaki yazılar ise resmi ithal edilen cihazlarda bir zorunluluk. Nereden alınırsa alınsın mutlaka o yazılar olacaktır...

Mi6RSS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hocam cihazın ayarlar/telefon hakkında bölümüne bakın. Eğer global yazıyorsa sorun yok. Kapaktaki yazılar ise resmi ithal edilen cihazlarda bir zorunluluk. Nereden alınırsa alınsın mutlaka o yazılar olacaktır...

ROM'u kontrol ettik sorun yok o konuda hocam, benim sorum hani burada kilidi açıp hesap alarak mı kuruyorlar Global ROM'u ona yönelikti de direkt Global geliyorsa Çin'den herhalde ithalatçının değişmesi pek bir şey değiştirmez onu demek istedim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ROM'u kontrol ettik sorun yok o konuda hocam, benim sorum hani burada kilidi açıp hesap alarak mı kuruyorlar Global ROM'u ona yönelikti de direkt Global geliyorsa Çin'den herhalde ithalatçının değişmesi pek bir şey değiştirmez onu demek istedim.

Hocam binlerce cihaz için hesap açıp 72 saat bekleyip hepsini teker teker açmak çok zor iş. Sadece Türkiye değil, hiç kimse yapmaz onu zannediyorum :)

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Merhabalar bu cihazın bizlere nasıl geldiğine dair video delta firmasının videosu mu bide migrostan seramik mi6 aldım delta garantili o

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Merhabalar bu cihazın bizlere nasıl geldiğine dair video delta firmasının videosu mu bide migrostan seramik mi6 aldım delta garantili o
Hocam delta firması teknik servis.tel alıp satmıyor yani.bu tür cihazların garantisini genelde delta yapıyor.kvk gibi teleservice gibi bi teknik servis delta da :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam zannediyorum benim paylaştığım videodan bahsediyorsunuz. O video Cepport'a ait.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Hocam zannediyorum benim paylaştığım videodan bahsediyorsunuz. O video Cepport'a ait.
Allah Allah delta kağıdını fln onlar mı yapıştırıyor etiketleri fln orası bildiğin üretim gibi yer ben delta sandım

Üst Alt