Cumhurbaşkanı kararnamesiyle cep telefonlarındaki ÖTV oranında değişikliğe gidildi. ÖTV matrahı 640 TL’den fazla olan telefonlarda yüzde 25 olan ÖTV oranı, yüzde 40 çıktı. ÖTV matrahı...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
Herşey güzel olacak inşallahSabredin, kötü günler geride kaldı... Sırada daha kötü günler var...![]()
Bi parti digerinden slogan caldigindan artik hangi parti uzerinden solediginizi bile anlayamiyorumHerşey güzel olacak inşallah
Edit duzeltmeülkenin durumu siyasi ideoloji ile değil toplum olarak kalkınma gerekli , siyasi partiler değişmeside bir şey değiştireceğini düşünmüyorum ,
toplum olarak emeksiz kazanç , az iş çok ekmek gibi yada tanıdık ile bir şeyler yapma algısı olduğu sürece sadece ihalaeyi alan kesim değişecektir ,
biz toplum olarak yanlış yaptıklarımıza yanlış demiyoruz , tipik ortadoğu ülkesi olma yolunda devam ,
daha kötü günler gelecek bu kesin ,
Bi parti digerinden slogan caldigindan artik hangi parti uzerinden solediginizi bile anlayamiyorumdun bi actim haberleri imamoglunun sloganini calmis adamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hani soyle durum var ya kimseyi incetmeden kirmadan yazmaya calisiyorum ama muhtemelen iki tarafta dolandiracak bir sekilde. Kendi adima birde ben diger tarafi gormek istiyorum. 28 yasindayim birde diger partinin bu ulkeyi dolandirmasini goreyim. Meydanlara cikip biz iktidara gelirsek sizi oyle boyle dolandiracaz diyenede oy vercem oyle sinirliyim. Yuzum nasilsa hic gulmedi bu ulkede. Birde baska parti gelirse nasil olcak onu goreyim daha kotu olamayiz nasilsa
hemfikirim mesajimida sildim zaten simdi biri gelir hop ekonomi cok iyi diye deli olurum o yuzden sildimKonu direk siyaset olmadığından siyaset olunca da kapandığından , detaya girmeye gerek yok ,
genel kanı dolarda arkacak vergilerde bu günler iyi yani düşecek diye beklememek lazım