Yardım Çağrı Problemi

ironman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aytek
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhabalar;

Direk konuya giriş yapıyorum. Şuanda kullandığım mi 6 cihazımda 1 sorun mevcut. Bu sorun bana gelen aramalar veya benim yaptığım aramalarda ortaya çıkıyor.

Karşıdaki ile bağlantı kuramıyor, çağrı kesiliyor. Yaptığım kontrollerde mesela 4g çeken telefon arama yaparken ya hiç çekmiyor yada sinyal gücü çok fazla azalıyor bağlantı kopuyor.

Bu sorun hep olmuyor ama oluyor sonuçta. Satın aldığım firma ile konuştum bir kaç kişide daha varmış sorun yazılımsalmış. Yeni gelecek güncelleme ile düzelir vs dendi.

Birde hiç 4.5g ibaresi göremedim hep 4g de kalıyor. Turk Telekom hattım.

Yardımlarınızı bekliyorum. Çözüm var mıdır ? Yoksa beklemeli miyim?

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Biraz geç cevap oldu ama hastaydım pek uğrayamadım foruma kusura bakmayın
İnşaat yaptığım bazı yerlerde (kırsal) internet h çekiyor fakat aynı yerde uçak moduna alıp kapatınca 4g ye geri dönüyor yazılımsal bir sorun gibi geldi
kardeş bu sorun hala devam ediyormu sende
[doublepost=1516391794,1516391630][/doublepost]
Delta Servis,
3 kez 10 gündür orada cihaz.

Bu sefer arayıp ileri derece test yapmak için izin istediler. Tamam dedim, konuşma esnasında benim telimi kullandıklarını söylediler 2-3 sefer şebekenin gidip geldiğini cihazin donduğunu gördüklerini belirttiler.

Halen bekliyorum

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba kardeş hala mi6 da şebeke sorunu devam ediyormu mi max 2 satıp mi6 128gb buün siparişi verdim iyimi yaptık kötümü

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
kardeş bu sorun hala devam ediyormu sende
[doublepost=1516391794,1516391630][/doublepost]
merhaba kardeş hala mi6 da şebeke sorunu devam ediyormu mi max 2 satıp mi6 128gb buün siparişi verdim iyimi yaptık kötümü
Hocam bant sorunu tüm cihazlarda var ama etki etmiyor kullanıma çok engel değil h+ ile 4g arasında pek bişey yok

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
peki başka kronik sorun varmı tavsiye edermisin mi6
Efsanedir Mi 6 mersk etme hattın vodafone değilse ve genelde merkeze yakın yerlerdeysen sorun çıkmaz
Tek bir şeyden eminim Amerikada CDMA teknolojisi kullanıldığı için efsane çekiyor bis hala GSM :(

Oyla:
Üst Alt