Renk siyah demiştim bordo yazıyor siyah gelir mi gelirse ne zaman gelir , gelmezse bakabilirim, nede olsa aynı memlekettiyiz ilgilenebilirim bu arada mezuniyetin hayırlı olsun.....Hocam eleman sıkıntı yapmış. İlk sayfada yazdığım fiyat uygunsa görüşelim.
Renk siyah demiştim bordo yazıyor siyah gelir mi gelirse ne zaman gelir , gelmezse bakabilirim, nede olsa aynı memlekettiyiz ilgilenebilirim bu arada mezuniyetin hayırlı olsun.....
Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ByKatre üstteki yazısında sıkıntı yaptı yazıyor ona istinaden dikkat ettiysen ben siyah istiyorumHop! Bordo benim üstadım .
ByKatre Pempe dedik, mor dedik, bordo mu oldu?
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an elindeki siyah hocam. Mezuniyeti nereden duydunuz?Renk siyah demiştim bordo yazıyor siyah gelir mi gelirse ne zaman gelir , gelmezse bakabilirim, nede olsa aynı memlekettiyiz ilgilenebilirim bu arada mezuniyetin hayırlı olsun.....
AllahAllah. Oynamadım da ama. Siz ne amaçla buradaydınız?Ee ordaydım bayağıda ii döktürdün mşllh....
Xiaomi mi5 hocam. Ayrıca imeisi bootloaderı global romu hepsi tamam şekilde mi gönderiyorsunuz?Aleyküm selam da hangi telefon?