Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Xiaomi mi5 hocam. Ayrıca imeisi bootloaderı global romu hepsi tamam şekilde mi gönderiyorsunuz?

puHu
Evet hocam sipariş kesinse Bootloader için başvuru yaparsınız. Biz de o hesap ile açıp IMEI vs. halledip göndeririz. :)

puHu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
i9300
Konular
0
Evet hocam sipariş kesinse Bootloader için başvuru yaparsınız. Biz de o hesap ile açıp IMEI vs. halledip göndeririz. :)
Sipariş kesin hocam uzun zamandır bekliyorum bu telefonu. Peki ödeme nasıl oluyor? Sahibinden.com da taksitli GET açıyor musunuz?

puHu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Sipariş kesin hocam uzun zamandır bekliyorum bu telefonu. Peki ödeme nasıl oluyor? Sahibinden.com da taksitli GET açıyor musunuz?

puHu
Açarım tabiki ama site komisyonu sizden olmak üzere... Bu arada pek gerek olduğunu düşünmüyorum ilk mesajdaki referanslarıma bakarsanız.

puHu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
i9300
Konular
0
Açarım tabiki ama site komisyonu sizden olmak üzere... Bu arada pek gerek olduğunu düşünmüyorum ilk mesajdaki referanslarıma bakarsanız.
Gördüm hocam referanslarınızı ama daha önce başıma gelen olaylardan ötürü sıkıntı yaşarım korkusu var. Sahibinden get açsanız fiyat ne olur? Mi 5 64 GB siyah için?

puHu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Gördüm hocam referanslarınızı ama daha önce başıma gelen olaylardan ötürü sıkıntı yaşarım korkusu var. Sahibinden get açsanız fiyat ne olur? Mi 5 64 GB siyah için?

puHu
%9 site komisyonu eklenir işte. :) 1650+site komisyonu

puHu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
i9300
Konular
0
%9 site komisyonu eklenir işte. :) 1650+site komisyonu
Hocam 1600 yapsak onu kredi kartı limitim ancak denk gelecek çünkü. Ayrıca cihaz ne kadar zaman elimde olur? Bugün mi.com a bootloader şifresi için başvurdum sms onayı geldi yaptım. Şimdi diğer sms için beklemedeyim. Valla heveslendim de Hocam bişeyler yapalım ya.

puHu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam 1600 yapsak onu kredi kartı limitim ancak denk gelecek çünkü. Ayrıca cihaz ne kadar zaman elimde olur? Bugün mi.com a bootloader şifresi için başvurdum sms onayı geldi yaptım. Şimdi diğer sms için beklemedeyim. Valla heveslendim de Hocam bişeyler yapalım ya.

puHu
Hocam maalesef. Havale yapmanızı öneririm o zaman.

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
Mi4s varmı elinizde.. Ve mi4s alırsam kırılmaz cam arka kapak. Koruyucu flip cover nasıl temin edebilirim.. AliExpress e baktım ama pek ürün yok sanırım. Bulamadım.. Açıkcası almak istiyorum mi4s ama bunlar olmadan almamın pek mantığı yok.

Üst Alt