Aynen Muhammed kardeşimle inşallah güzel bir alışveriş olacak şimdiden yardımlarını öngörebiliyorum
Hocam normalde iki adet ama bir tanesi arkadaşım için ayrıldı. IMEI Tamir ve ROM Yükleme konusunda yardımcı oluyoruz.Hocam mi5 64 GB kac adet getireceksiniz şartlar basil kayitlimi olacak
ödeme nasıl oluyor hocamHocam normalde iki adet ama bir tanesi arkadaşım için ayrıldı. IMEI Tamir ve ROM Yükleme konusunda yardımcı oluyoruz.
Hocam havale+kargo oluyor. Forumda fazlasıyla referansım olduğunu düşünüyorum. Gerçekten almak istiyorsanız referans konumu da atayım isterseniz.ödeme nasıl oluyor hocam
hocam tabiki almak istiyorum lakin havale kargo bana uymuyor birazdaha beklicem bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim iyi satışlar dilerim.Hocam havale+kargo oluyor. Forumda fazlasıyla referansım olduğunu düşünüyorum. Gerçekten almak istiyorsanız referans konumu da atayım isterseniz.
Siz bilirsiniz. Eğer bir dolandırıcılık vs olsaydı bu kadar yaptığım satışlardan illaki bir koku çıkar ve en önemlisi de Resmi Fan Sitesi'nin yönetim ekibinde bulunmazdık. Neyse bazı insanların prensip meselesidir bir şey diyemem. Kokay gelsin.hocam tabiki almak istiyorum lakin havale kargo bana uymuyor birazdaha beklicem bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim iyi satışlar dilerim.