- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 212
Herkese merhaba dostlar. Hepinizin bildiği gibi yakın zamanda Redmi serisi artık, Xiaomi markasının altında yer alan kendi başına bir marka oldu. Bu gelişmeden hemen sonra, üzerinde birçok reklam çalışması yapılan Redmi Note 7 duyuruldu. Bu telefonun hemen sonrasında ise Redmi Note 7 Pro modeli duyuruldu. Aralarında tasarım açısından bir fark olmamasına rağmen, donanım özellikleri olarak farklar bulunuyor.
Hindistan'da yada diğer ülkelerde bu telefon modelleri arasında fiyat olarak bir fark yok. Tabiki ülkemizde bunu beklemek hayal olacaktır. Ancak yinede umarım bu modeller geldiğinde aralarında çok uçuk fiyat farkları olmaz. Redmi Note 4 kullanıcısı olarak Redmi Note 7 Pro modeli çok hoşuma gitti ve ciddi olarak bu telefonu almayı düşünüyorum.
Siz değerli üyelerden bir ankete katılmanızı rica ediyorum.
Siz olsanız iki modelden hangisini neden tercih edersiniz?
Lütfen hem ankete oy verin hemde nedenini yorumda belirtin.
Herkese saygılar sevgilerimle.
Hindistan'da yada diğer ülkelerde bu telefon modelleri arasında fiyat olarak bir fark yok. Tabiki ülkemizde bunu beklemek hayal olacaktır. Ancak yinede umarım bu modeller geldiğinde aralarında çok uçuk fiyat farkları olmaz. Redmi Note 4 kullanıcısı olarak Redmi Note 7 Pro modeli çok hoşuma gitti ve ciddi olarak bu telefonu almayı düşünüyorum.
Siz değerli üyelerden bir ankete katılmanızı rica ediyorum.
Siz olsanız iki modelden hangisini neden tercih edersiniz?
Lütfen hem ankete oy verin hemde nedenini yorumda belirtin.
Herkese saygılar sevgilerimle.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir