Yardım Bu telefonun çok büyük bir Bildirim göstermeme sorunu var

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Arkadaşlar redmi 7 aldım, ekranı güzel, hızı, menüsü güzel fiyatına göre ama gel gelelim bu telefonun büyük bir bildirim göstermeme sorunu var ve çözüm de yok gibi görünüyor...

Kaç gündür araştırıyorum,;
Ayarlar > Pil ve Performans > Pil > Uygulama Pil Tasarrufu / ayarındaki kısıtlamayı kaldırdım
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > Otomatik Başlatma / dan izin verdim
Ana Menü > Güvenlik > İzinler > İzinler > Uygulamalar ve İzinler / deki ayarları gözden geçirdim.

uygulamanın kendi bildirim ayarları falan hepsini gerekli şekilde ayarlamama rağmen bu telefon bildirimleri göstermiyor...

Facebook uygulamasında örneğin;
-bildirim gelince o kırmızı uyarı iconu hiç görünmüyor
-bildirimleri hiçbirşekilde göstermiyor
-uygulamaya girince 30 tane bildirim görünüyor yarısı eski baktığım bildirimler.

bunu çözmenin kesin bir yolu yok mu? sırf bu bildirim sorunu yüzünden telefonu satın samsung a50 veya huaewe falan alacağım.

not: custom rom işlerine falan hiç bulaşmadım, cihazın geldiği romu kullanıyorum.

Son düzenleme:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Eveet dün telefonumun bekleme süresi doldu ve kilidini açabilirim artık. akşam eve gidince değişik romlar deneyeceğim bakalım bildirim sorunum çözülecek mi?

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Eveet dün telefonumun bekleme süresi doldu ve kilidini açabilirim artık. akşam eve gidince değişik romlar deneyeceğim bakalım bildirim sorunum çözülecek mi?
EU rom denersen mutlaka donus yap hocam. Benim de pazar gunu bekleme suresi bitiyor. EU rom gecmeyi dusunuyorum.

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
EU rom denersen mutlaka donus yap hocam. Benim de pazar gunu bekleme suresi bitiyor. EU rom gecmeyi dusunuyorum.
Benim default rom bu "PFGEUXM"
zaten eu rom değil mi benim ki? global rom düşünüyordum.

Oyla:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
MI6 kullanıyorum bildirim sorunu yıldırdi artık 2 sene oldu alalı cihazı hala duzelmedi

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
MI6 kullanıyorum bildirim sorunu yıldırdi artık 2 sene oldu alalı cihazı hala duzelmedi
Benim için bildirimler çok önemli, romlar işimi görmezse hemen satıp xiomi olmayan bir telefon alacağım.

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Benim default rom bu "PFGEUXM"
zaten eu rom değil mi benim ki? global rom düşünüyordum.
Hic bir cihaz EU rom ile gelmiyor daha dogrusu BL kilidi acmadan hic bir cihaza EU rom yukleyemiyorsun. Turkiye'de satilan cihazlarin hepsi global.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hic BL kilidi acip farkli rom denemediniz mi?

Oyla:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Hic bir cihaz EU rom ile gelmiyor daha dogrusu BL kilidi acmadan hic bir cihaza EU rom yukleyemiyorsun. Turkiye'de satilan cihazlarin hepsi global.

Hic BL kilidi acip farkli rom denemediniz mi?
Yok hocam denemedim o konularda bilgi sahibi değilim

Benim için bildirimler çok önemli, romlar işimi görmezse hemen satıp xiomi olmayan bir telefon alacağım.
Ben de düşünmüyor değilim

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Arkadaşlar an itibari ile telefon kilidim açıldı, değişik romlar deneyeceğim bu gece. olursa ne ala, olmaz ise satacağım telefonu.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Xiaomi başlı başına yazılım sıkıntısı olan bir marka, bu markanın kendi içerisinde kalite bazında kategorize edilen modelleri var ve Redmi serisi en alt segmenti, zaten alırken tercih hatası olmuş, ama inşallah sorunun rom değişikliği ile çözülür.

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Xiaomi başlı başına yazılım sıkıntısı olan bir marka, bu markanın kendi içerisinde kalite bazında kategorize edilen modelleri var ve Redmi serisi en alt segmenti, zaten alırken tercih hatası olmuş, ama inşallah sorunun rom değişikliği ile çözülür.
İncelemlerde falan kimse bu bildirim sorunundan bahsetmedi ki, millet ekranını, inceliğini, sesini yorumlayıp güzel dedi bıraktı, aldıktan sonra öğrendim bu sıkıntıyı, yoksa hiç almazdım maalesef.

Oyla:
Üst Alt