- Adım
- metin
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 42
Anladım amed hocam bişi sorucagım benim cihazın pil çok hızlı düşüyor nasıl çözebilirim bu sorunu bununla ilgili bir fikir veya öneriniz varmıdır? 2 aylık ne yapmamı önerirsinizCihazdaki dosyalarıdır hocam mesela rom olabilir magisk zipi twrp dosyası vb. bende gösterdiğiniz alan 20gb![]()
20 gb çok fazla değilmi hocam orangefox kullandıysanız otomatik system yedeği alıyorCihazdaki dosyalarıdır hocam mesela rom olabilir magisk zipi twrp dosyası vb. bende gösterdiğiniz alan 20gb![]()
O yedeiği sildim. 4-5 rom var cihazda artı Beraber oluşturduğumuz klasör 10gb20 gb çok fazla değilmi hocam orangefox kullandıysanız otomatik system yedeği alıyor![]()
Otomatik başlatmaları kapatabilirsiniz yetkilendirme ve iptal bölümünden yetkileri iptal edebilirsiniz. Greenfy gibi uygulamalar ile uygulama uyutabilirsiniz gereksiz sistem dosyalarını silebilirsiniz . Forumda bu sorun hakkında cok fazla konu var iyi bir araştırma ile daha fazla bilgi edinebilirsinizAnladım amed hocam bişi sorucagım benim cihazın pil çok hızlı düşüyor nasıl çözebilirim bu sorunu bununla ilgili bir fikir veya öneriniz varmıdır? 2 aylık ne yapmamı önerirsiniz
hocam senin sildiklerin neler acaba galiba sende 8 lite kullanıyorsun bana bilgi verirmisin ne ile siliyorsun birdrO yedeiği sildim. 4-5 rom var cihazda artı Beraber oluşturduğumuz klasör 10gbnormal bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Otomatik başlatmaları kapatabilirsiniz yetkilendirme ve iptal bölümünden yetkileri iptal edebilirsiniz. Greenfy gibi uygulamalar ile uygulama uyutabilirsiniz gereksiz sistem dosyalarını silebilirsiniz . Forumda bu sorun hakkında cok fazla konu var iyi bir araştırma ile daha fazla bilgi edinebilirsiniz
MI6 hocamhocam senin sildiklerin neler acaba galiba sende 8 lite kullanıyorsun bana bilgi verirmisin ne ile siliyorsun birdr
sağolun hocam bir ikitane sildim acaba bu dosyada komplemi siliyot yoksa adb fastboot uygulaması gibi gizliyormu acabaMI6 hocamslinecek dosya cok ama bende sorun olmayan sizde sorun olabilir. İsmini hatırlamıyorum Bi arkadaş bu txt dosyasını paylaşmıştı. Buradaki bir cok dosyayı twrp üzerinden silip sorun yaşamadığını yazmıştı. Rom atmakla uğraşmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın.
Galiba siliyor hocam deniyen arkadaş sistemin kapladığı alanın baya düştüğünü yazmıştı. Bu arada ben adb fastbootun sildiğini zannediyordum.sağolun hocam bir ikitane sildim acaba bu dosyada komplemi siliyot yoksa adb fastboot uygulaması gibi gizliyormu acaba