- Adım
- metin
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 42
bi bunlar kaldıGaliba siliyor hocam deniyen arkadaş sistemin kapladığı alanın baya düştüğünü yazmıştı. Bu arada ben adb fastbootun sildiğini zannediyordum.
Belki sildiğiniz uygulamaların verileri eklenmiştir. Aklıma bu geliyor.bi bunlar kaldıhocam şu çeşitli kısmını nasıl silebilirim twrpden 3gb oldu ya 800 den
temizlik uygulamasını silip yerine ram cleanup programını kurdum arkaplandakilerş kendi kapatıyor hocam ama ram halen boş ram 2.3gb orayı anlamadımBelki sildiğiniz uygulamaların verileri eklenmiştir. Aklıma bu geliyor.
Hocam denemediğim için bişey diyemiyorum. Titanyum Back-Up tan siliyorum ve hic ram kontrolü yapmadımtemizlik uygulamasını silip yerine ram cleanup programını kurdum arkaplandakilerş kendi kapatıyor hocam ama ram halen boş ram 2.3gb orayı anlamadımbişi değişmemiş
Sildikten sonra biraz kullanın faydasını görürseniz yazarsınızHocam denemediğim için bişey diyemiyorum. Titanyum Back-Up tan siliyorum ve hic ram kontrolü yapmadım
Hocam tekrar miromu flasladım ayarlar vs durduruldu hatası alıyordum. Sıkıntı cıkmadı AllahtanHocam denemediğim için bişey diyemiyorum. Titanyum Back-Up tan siliyorum ve hic ram kontrolü yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sildikten sonra biraz kullanın faydasını görürseniz yazarsınız![]()