Yardım Bu kısım nasıl silinir

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mirom
Telefon Modeli
Mi8lite
Bootloader Kilidi
Açık
Bu kısım ne oluyor nasıl silebiliriz bu kısmı

Ekli dosyalar

• IMG_20190724_180540.jpg
    IMG_20190724_180540.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 64

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Cihazdaki dosyalarıdır hocam mesela rom olabilir magisk zipi twrp dosyası vb. bende gösterdiğiniz alan 20gb :)

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazdaki dosyalarıdır hocam mesela rom olabilir magisk zipi twrp dosyası vb. bende gösterdiğiniz alan 20gb :)
Anladım amed hocam bişi sorucagım benim cihazın pil çok hızlı düşüyor nasıl çözebilirim bu sorunu bununla ilgili bir fikir veya öneriniz varmıdır? 2 aylık ne yapmamı önerirsiniz

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
20 gb çok fazla değilmi hocam orangefox kullandıysanız otomatik system yedeği alıyor :)
O yedeiği sildim. 4-5 rom var cihazda artı Beraber oluşturduğumuz klasör 10gb :) normal bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım amed hocam bişi sorucagım benim cihazın pil çok hızlı düşüyor nasıl çözebilirim bu sorunu bununla ilgili bir fikir veya öneriniz varmıdır? 2 aylık ne yapmamı önerirsiniz
Otomatik başlatmaları kapatabilirsiniz yetkilendirme ve iptal bölümünden yetkileri iptal edebilirsiniz. Greenfy gibi uygulamalar ile uygulama uyutabilirsiniz gereksiz sistem dosyalarını silebilirsiniz . Forumda bu sorun hakkında cok fazla konu var iyi bir araştırma ile daha fazla bilgi edinebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
O yedeiği sildim. 4-5 rom var cihazda artı Beraber oluşturduğumuz klasör 10gb :) normal bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik başlatmaları kapatabilirsiniz yetkilendirme ve iptal bölümünden yetkileri iptal edebilirsiniz. Greenfy gibi uygulamalar ile uygulama uyutabilirsiniz gereksiz sistem dosyalarını silebilirsiniz . Forumda bu sorun hakkında cok fazla konu var iyi bir araştırma ile daha fazla bilgi edinebilirsiniz
hocam senin sildiklerin neler acaba galiba sende 8 lite kullanıyorsun bana bilgi verirmisin ne ile siliyorsun birdr

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
hocam senin sildiklerin neler acaba galiba sende 8 lite kullanıyorsun bana bilgi verirmisin ne ile siliyorsun birdr
MI6 hocam :) slinecek dosya cok ama bende sorun olmayan sizde sorun olabilir. İsmini hatırlamıyorum Bi arkadaş bu txt dosyasını paylaşmıştı. Buradaki bir cok dosyayı twrp üzerinden silip sorun yaşamadığını yazmıştı. Rom atmakla uğraşmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın.

Ekli dosyalar

• Yeni Metin Belgesi (1).txt
    3,9 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
MI6 hocam :) slinecek dosya cok ama bende sorun olmayan sizde sorun olabilir. İsmini hatırlamıyorum Bi arkadaş bu txt dosyasını paylaşmıştı. Buradaki bir cok dosyayı twrp üzerinden silip sorun yaşamadığını yazmıştı. Rom atmakla uğraşmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın.
sağolun hocam bir ikitane sildim acaba bu dosyada komplemi siliyot yoksa adb fastboot uygulaması gibi gizliyormu acaba

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
sağolun hocam bir ikitane sildim acaba bu dosyada komplemi siliyot yoksa adb fastboot uygulaması gibi gizliyormu acaba
Galiba siliyor hocam deniyen arkadaş sistemin kapladığı alanın baya düştüğünü yazmıştı. Bu arada ben adb fastbootun sildiğini zannediyordum.

Oyla:
Üst Alt