Sohbet Bu arkadaşımızın problemi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arkadaşlar kendisini hiç tanımıyorum. Muradovs isimli arkadaşı bozuk üslubundan dolayı bir kez uyardım kendisini. O günden beri sağlıklı denilmeyecek hareketler sergiliyor. Her konumu bulup ya tuhaf tuhaf tuhaf kızgın işareti koyuyor ya da sorduğum bir soruya çözümünü bulamadım bir probleme negatif bir cevap gelince beğeniyor bişeyler yapıyor kendi kafasına göre. Amacı nedir ne yapmak istiyor bilmiyorum. Uyardığım konunun görüntüsü altta ve konunun linkini de ekliyorum. En alta da sürekli tuhaf bulduğum hareketlerinden bir kare ekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz rahatsız edici davranışlar sergileyen arkadaşlar için ne gibi bir yöntem deniyoruz hocam. Ottoman CraweL
Bir kişi ile aranızda geçenler sizi ve muhatap olduğunuz kişiyi ilgilendirir, durum baş edilemeyecek seviyeye geldiyse durumu yöneticilere rapor edersiniz, yönetim gerekeni yapar. Böyle ayrıyeten konu açıp ifşa yapmazsınız, yaptığınız hiç etik değil. wait~~

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Bir kişi ile aranızda geçenler sizi ve muhatap olduğunuz kişiyi ilgilendirir, durum baş edilemeyecek seviyeye geldiyse durumu yöneticilere rapor edersiniz, yönetim gerekeni yapar. Böyle ayrıyeten konu açıp ifşa yapmazsınız, yaptığınız hiç etik değil. wait~~
Söz konusu rahatsızlıksa. Rahatsızlık büyük küçük kadın erkek demeden belirtilmeli mümkünse herkesin gözü önünde. Umarım daha net anlamışsınızdır umarım şu düşüncenizden de vazgeçersiniz.

Ben anlamıyorum milleti ya. Sokakta taciz edilir kimse dönüp hop bile demez.
Adam sokakta karısını döver kimse ortaya çıkıp atılmaz.
Evli insanlar ise şikayetçidir mesela eşinden millet der ki aman etme eyleme şikayet etme falan filan.

Yani bu verdiğim örnek ister büyük olsun ister küçük olsun. Kimse kimseyi rahatsız etme özgürlüğüne sahip değildir. Rahatsızlık veriyorsa da kim ne yapıyorsa her zaman herkesin önünde söylenmelidir ki. O düşüncesiz insan rahatsızlık verme özgürlüğüne sahip olmadığını anlasın

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Burası bir forum bunu idrak edemeyen insanlar var kimse kimsenin dostu arkadaşı düşmanı değil. Dünyada buraya odaklamayın anı yaşayın insanların açığını ifşa etmeyin. Sidik yarıştırma platformu değil isteyen istediği konuyu açar istediği bölüme benim tek derdim insanlara faydalı olabilmek, yüzlerini güldürelbilmek yardımcı olmak duasını teşekkürünü almak çünkü bu mesajlar mutlu ediyor beni. Konularım mesajlarım beğenilicence mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Tek isteğim bu.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
23 şubattaki yazışmalarınıza baktım vendor konusundan çıkmış. rom u yapan kişinin önerdiği vendorun haricini sormak yerine şu mesajı bulsanız yada forumda araştırsanız gerek kalmazdı. doğru soru "farkı ney" yerine "vendor nedir" de olabilirdi.

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Burası bir forum bunu idrak edemeyen insanlar var kimse kimsenin dostu arkadaşı düşmanı değil. Dünyada buraya odaklamayın anı yaşayın insanların açığını ifşa etmeyin. Sidik yarıştırma platformu değil isteyen istediği konuyu açar istediği bölüme benim tek derdim insanlara faydalı olabilmek, yüzlerini güldürelbilmek yardımcı olmak duasını teşekkürünü almak çünkü bu mesajlar mutlu ediyor beni. Konularım mesajlarım beğenilicence mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Tek isteğim bu.
Dünyada buraya odaklandığımızı kim söyledi? Bir işim var yoğun olduğum zamanlar var. Fakat burası da benim telefonumun forumu. Gerek yardım eder gerek yardım alırım. Kimse sizin rahatsızlık vermelerinizi çekmek zorunda değil. Hiçbir şeye kanıtınız olmadığı gibi bir de hala düzgün bir şekilde konuşmuyorsun

Edit : isteyen istediği kadar foruma da odaklanabilir. İnsanların foruma bağlılık konusunda rahatsızlıklarınız varsa. Ottoman Skorpi @CraweL hocalarım konuya müdahale eder misiniz

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Anlamadığım şey bu adam forumdan banlandığında herkes ağlayıp sızlandı ne oldu da herkes cephe aldı? Forum yöneticileri dahil saçma hareket ediyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Söz konusu rahatsızlıksa. Rahatsızlık büyük küçük kadın erkek demeden belirtilmeli mümkünse herkesin gözü önünde. Umarım daha net anlamışsınızdır umarım şu düşüncenizden de vazgeçersiniz.

Ben anlamıyorum milleti ya. Sokakta taciz edilir kimse dönüp hop bile demez.
Adam sokakta karısını döver kimse ortaya çıkıp atılmaz.
Evli insanlar ise şikayetçidir mesela eşinden millet der ki aman etme eyleme şikayet etme falan filan.

Yani bu verdiğim örnek ister büyük olsun ister küçük olsun. Kimse kimseyi rahatsız etme özgürlüğüne sahip değildir. Rahatsızlık veriyorsa da kim ne yapıyorsa her zaman herkesin önünde söylenmelidir ki. O düşüncesiz insan rahatsızlık verme özgürlüğüne sahip olmadığını anlasın
Peki bu düşüncelerinizi yada görüşlerinizi burada paylaşmanızın ifşa yapmanızın sizi getirisi ne ? Burada yorum yazanlar soruna çözüm olabilecek mi?

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Peki bu düşüncelerinizi yada görüşlerinizi burada paylaşmanızın ifşa yapmanızın sizi getirisi ne ? Burada yorum yazanlar soruna çözüm olabilecek mi?
Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Elli kere yazdım bu kişiler bir daha aynı harekette bulunmasınlar diye herkes herkese görünecek şekilde şikayetçi olmalı diyoru. Lütfen mühalefet olmak için muhalefet olmayın.

Edit: ısrarla yok ifşa yok bilmem ne diyor taktı. Sana direk cevabım seni ilgilendirmez konuyu terkedebilirsinşz olmalıydı.

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
hocam arkadaş bu bana laf attı linç edin dememiş bir getirisi olacağından değil bence sadece içerisinde bulundugu saçma bir durumu paylaşıp mümkün olabildğince anlama anlatmaya çalışmış

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Elli kere yazdım bu kişiler bir daha aynı harekette bulunmasınlar diye herkes herkese görünecek şekilde şikayetçi olmalı diyoru. Lütfen mühalefet olmak için muhalefet olmayın.

Edit: ısrarla yok ifşa yok bilmem ne diyor taktı. Sana direk cevabım seni ilgilendirmez konuyu terkedebilirsinşz olmalıydı.
Tamam hocam siz haklısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt