Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kendisini hiç tanımıyorum. Muradovs isimli arkadaşı bozuk üslubundan dolayı bir kez uyardım kendisini. O günden beri sağlıklı denilmeyecek hareketler sergiliyor. Her konumu bulup ya tuhaf tuhaf tuhaf kızgın işareti koyuyor ya da sorduğum bir soruya çözümünü bulamadım bir probleme negatif bir cevap gelince beğeniyor bişeyler yapıyor kendi kafasına göre. Amacı nedir ne yapmak istiyor bilmiyorum. Uyardığım konunun görüntüsü altta ve konunun linkini de ekliyorum. En alta da sürekli tuhaf bulduğum hareketlerinden bir kare ekliyorum.
Muradovs hocam burdan hangi vendor fw seçicez bir sürü seçenek var https://downloads.akhilnarang.me/MIUI/raphael/RAPHAELGlobal-V11.0.2.0.QFKMIXM-10.0-vendor-firmware.zip
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu tarz rahatsız edici davranışlar sergileyen arkadaşlar için ne gibi bir yöntem deniyoruz hocam. OttomanCraweL
Bir kişi ile aranızda geçenler sizi ve muhatap olduğunuz kişiyi ilgilendirir, durum baş edilemeyecek seviyeye geldiyse durumu yöneticilere rapor edersiniz, yönetim gerekeni yapar. Böyle ayrıyeten konu açıp ifşa yapmazsınız, yaptığınız hiç etik değil.
Bir kişi ile aranızda geçenler sizi ve muhatap olduğunuz kişiyi ilgilendirir, durum baş edilemeyecek seviyeye geldiyse durumu yöneticilere rapor edersiniz, yönetim gerekeni yapar. Böyle ayrıyeten konu açıp ifşa yapmazsınız, yaptığınız hiç etik değil.
Söz konusu rahatsızlıksa. Rahatsızlık büyük küçük kadın erkek demeden belirtilmeli mümkünse herkesin gözü önünde. Umarım daha net anlamışsınızdır umarım şu düşüncenizden de vazgeçersiniz.
Ben anlamıyorum milleti ya. Sokakta taciz edilir kimse dönüp hop bile demez.
Adam sokakta karısını döver kimse ortaya çıkıp atılmaz.
Evli insanlar ise şikayetçidir mesela eşinden millet der ki aman etme eyleme şikayet etme falan filan.
Yani bu verdiğim örnek ister büyük olsun ister küçük olsun. Kimse kimseyi rahatsız etme özgürlüğüne sahip değildir. Rahatsızlık veriyorsa da kim ne yapıyorsa her zaman herkesin önünde söylenmelidir ki. O düşüncesiz insan rahatsızlık verme özgürlüğüne sahip olmadığını anlasın
Burası bir forum bunu idrak edemeyen insanlar var kimse kimsenin dostu arkadaşı düşmanı değil. Dünyada buraya odaklamayın anı yaşayın insanların açığını ifşa etmeyin. Sidik yarıştırma platformu değil isteyen istediği konuyu açar istediği bölüme benim tek derdim insanlara faydalı olabilmek, yüzlerini güldürelbilmek yardımcı olmak duasını teşekkürünü almak çünkü bu mesajlar mutlu ediyor beni. Konularım mesajlarım beğenilicence mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Tek isteğim bu.
23 şubattaki yazışmalarınıza baktım vendor konusundan çıkmış. rom u yapan kişinin önerdiği vendorun haricini sormak yerine şu mesajı bulsanız yada forumda araştırsanız gerek kalmazdı. doğru soru "farkı ney" yerine "vendor nedir" de olabilirdi.
Treble rom yüklemek istiyorum Vendor temizlenmesi gerekiyor Bu vendor da neler var ne olduğunu bilmiyorum Temizlersem IMEI silinirmi ZUK Z2131 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burası bir forum bunu idrak edemeyen insanlar var kimse kimsenin dostu arkadaşı düşmanı değil. Dünyada buraya odaklamayın anı yaşayın insanların açığını ifşa etmeyin. Sidik yarıştırma platformu değil isteyen istediği konuyu açar istediği bölüme benim tek derdim insanlara faydalı olabilmek, yüzlerini güldürelbilmek yardımcı olmak duasını teşekkürünü almak çünkü bu mesajlar mutlu ediyor beni. Konularım mesajlarım beğenilicence mutlu oluyorum, yüzüm gülüyor. Tek isteğim bu.
Dünyada buraya odaklandığımızı kim söyledi? Bir işim var yoğun olduğum zamanlar var. Fakat burası da benim telefonumun forumu. Gerek yardım eder gerek yardım alırım. Kimse sizin rahatsızlık vermelerinizi çekmek zorunda değil. Hiçbir şeye kanıtınız olmadığı gibi bir de hala düzgün bir şekilde konuşmuyorsun
Edit : isteyen istediği kadar foruma da odaklanabilir. İnsanların foruma bağlılık konusunda rahatsızlıklarınız varsa. OttomanSkorpi @CraweL hocalarım konuya müdahale eder misiniz
Söz konusu rahatsızlıksa. Rahatsızlık büyük küçük kadın erkek demeden belirtilmeli mümkünse herkesin gözü önünde. Umarım daha net anlamışsınızdır umarım şu düşüncenizden de vazgeçersiniz.
Ben anlamıyorum milleti ya. Sokakta taciz edilir kimse dönüp hop bile demez.
Adam sokakta karısını döver kimse ortaya çıkıp atılmaz.
Evli insanlar ise şikayetçidir mesela eşinden millet der ki aman etme eyleme şikayet etme falan filan.
Yani bu verdiğim örnek ister büyük olsun ister küçük olsun. Kimse kimseyi rahatsız etme özgürlüğüne sahip değildir. Rahatsızlık veriyorsa da kim ne yapıyorsa her zaman herkesin önünde söylenmelidir ki. O düşüncesiz insan rahatsızlık verme özgürlüğüne sahip olmadığını anlasın
Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Elli kere yazdım bu kişiler bir daha aynı harekette bulunmasınlar diye herkes herkese görünecek şekilde şikayetçi olmalı diyoru. Lütfen mühalefet olmak için muhalefet olmayın.
Edit: ısrarla yok ifşa yok bilmem ne diyor taktı. Sana direk cevabım seni ilgilendirmez konuyu terkedebilirsinşz olmalıydı.
hocam arkadaş bu bana laf attı linç edin dememiş bir getirisi olacağından değil bence sadece içerisinde bulundugu saçma bir durumu paylaşıp mümkün olabildğince anlama anlatmaya çalışmış
Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Elli kere yazdım bu kişiler bir daha aynı harekette bulunmasınlar diye herkes herkese görünecek şekilde şikayetçi olmalı diyoru. Lütfen mühalefet olmak için muhalefet olmayın.
Edit: ısrarla yok ifşa yok bilmem ne diyor taktı. Sana direk cevabım seni ilgilendirmez konuyu terkedebilirsinşz olmalıydı.