Sohbet Bu arkadaşımızın problemi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
İyi o zaman her kıl olduğunuz kişiye konu açın
Sizin aranızda geçen sıkıntıyı bütün forum görmeli mi? Bunu @Muradovs hocamla oturup konuşabilirdiniz neden bunu herkese ssler ile birlikte yayma gereği duydunuz?
Bu kişi 1 kişiye de öyle olabilir 10 kişiye de. Her sıkıntısı olan insana böylemidir bilemem kimsenin bildirim çubuğunu göremiyoruz ama bu hareket onu engeller. (Ki zaten kendisi bile belirtmiş üst mesajda tüm forum kendisine kılmış.)hi~~

Edit: muradovs hocanla sen konuş arkadaşım ayrıca kimse bir sıkıntısını saklamak zorunda değil. Konuşulacak anlaşılacak insan bu tarz hareketler sergilemez diye düşünüyorum.

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
İyi o zaman her kıl olduğunuz kişiye konu açın
Sizin aranızda geçen sıkıntıyı bütün forum görmeli mi? Bunu @Muradovs hocamla oturup konuşabilirdiniz neden bunu herkese ssler ile birlikte yayma gereği duydunuz?
hocam bence bir sakıncası yok arkadaşımızın içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulunca neden bu durum içerisinde olduğunu anlamaya çalışması ve bunu bizlerle konuşmak istemesi gayet normal

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bu kişi 1 kişiye de öyle olabilir 10 kişiye de. Her sıkıntısı olan insana böylemidir bilemem kimsenin bildirim çubuğunu göremiyoruz ama bu hareket onu engeller. (Ki zaten kendisi bile belirtmiş üst mesajda tüm forum kendisine kılmış.)hi~~
şöyle düşün; sen bir mesaj attın sana cins bi cevap geldi. bu adamda günlük onlarca mesaj atıyor birtaneside ona denk geliyor günler geçtikçe bu sayıda artıyor :D

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yönetici arkadaşların beni sevmediğini biliyorum. Dünkü konudan sonra bunu kanıtlamış oldum burası bir forum aile dost ortamı beni istemeyen insanlar olduğu sürece ben burada mutlu olamıyorum. Ne konu açasım geliyor nede yorum yapmasın. Cidden bende sıkıldım bu durumdan hepsinin konusu beğeniyorum mesajlarını beğeniyorum yorum yapıyorum ama yok onlar bana karşı bir türlü düzelmiyor sanki paralarını çaldım hayatlarını çaldım anlam veremiyorum yaşı başı büyük insanlar. Forum yöneticileri beni bir gram dahi sevmiyorsanız istemiyorsanız beni forumdan banlayın cidden sıkıldım artık ben sizinle iyi olmaya çalıştıkca siz benimle kötü oluyorsunuz burası hayat değik dünya değil. Üzülüyorum böyle bana davrandıkca insanlar kimse kimseyi tanımıyor, benden nefret ediyorsanız lütfen yasaklayın beni forumdan istenmediğim yerde durmak istemiyorum. (:|:S:|

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
şöyle düşün; sen bir mesaj attın sana cins bi cevap geldi. bu adamda günlük onlarca mesaj atıyor birtaneside ona denk geliyor günler geçtikçe bu sayıda artıyor :D
Siz konuyu çok ayrı anlamışsınız hocam tekrardan ilk mesajı okumanızı öneririm. :D

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Siz konuyu çok ayrı anlamışsınız hocam tekrardan ilk mesajı okumanızı öneririm. :D
yok ben yazdığınız mesaj için yazdım konudan bağımsız olarak. videoyuda o yüzden paylaştım. bi çok kişiyle sorun yaşaması bazen kendisinden ötürü olur bazende karşı taraf.

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
Yönetici arkadaşların beni sevmediğini biliyorum. Dünkü konudan sonra bunu kanıtlamış oldum burası bir forum aile dost ortamı beni istemeyen insanlar olduğu sürece ben burada mutlu olamıyorum. Ne konu açasım geliyor nede yorum yapmasın. Cidden bende sıkıldım bu durumdan hepsinin konusu beğeniyorum mesajlarını beğeniyorum yorum yapıyorum ama yok onlar bana karşı bir türlü düzelmiyor sanki paralarını çaldım hayatlarını çaldım anlam veremiyorum yaşı başı büyük insanlar. Forum yöneticileri beni bir gram dahi sevmiyorsanız istemiyorsanız beni forumdan banlayın cidden sıkıldım artık ben sizinle iyi olmaya çalıştıkca siz benimle kötü oluyorsunuz burası hayat değik dünya değil. Üzülüyorum böyle bana davrandıkca insanlar kimse kimseyi tanımıyor, benden nefret ediyorsanız lütfen yasaklayın beni forumdan istenmediğim yerde durmak istemiyorum. (:|:S:|
hocam tamam adminler sevmiyor diyelim ve bu konuyu bir kenara alalım peki bu konudaki hareketinizin sebebi size göre nedir bunu anlayamadım siz adminler beni sevmiyor yaaa diyerekmi yaptınız bunu

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
hocam tamam adminler sevmiyor diyelim ve bu konuyu bir kenara alalım peki bu konudaki hareketinizin sebebi size göre nedir bunu anlayamadım siz adminler beni sevmiyor yaaa diyerekmi yaptınız bunu
Çünkü saçma yorumlar bulunmus Ottoman hocama benim kimseye garezim yok Francis e kk başlarda hep yardımcı oldum ama o ne yaptı atar gider yaptı.

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Çünkü saçma yorumlar bulunmus Ottoman hocama benim kimseye garezim yok Francis e kk başlarda hep yardımcı oldum ama o ne yaptı atar gider yaptı.
Saçma yorumlar dediğiniz nedir gerekirse ss ile kanıtlayınız. İnsanlar olayları yanlış tabir etmekte o kadar özgür sanıyorlar ki kendilerini. Ben ss ekleyeyim şu konuşmam için "yanlış bir şekilde belirterek" Ottoman beye gard mı aldırıyorsunjz. Ki konuda ikimiz de gayet iyi anlaştık.

?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-04-18-18-22-472_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-03-04-18-18-22-472_com.android.chrome.jpg
    433,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2020-03-04-18-18-34-269_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-03-04-18-18-34-269_com.android.chrome.jpg
    468 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200304_181848.jpg
    IMG_20200304_181848.jpg
    292,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200304_181902.jpg
    IMG_20200304_181902.jpg
    268,8 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt