Sohbet Bu arkadaşımızın problemi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Ben anlamıyorum milleti ya. Sokakta taciz edilir kimse dönüp hop bile demez.
Adam sokakta karısını döver kimse ortaya çıkıp atılmaz.
Evli insanlar ise şikayetçidir mesela eşinden millet der ki aman etme eyleme şikayet etme falan filan.

Yani bu verdiğim örnek ister büyük olsun ister küçük olsun. Kimse kimseyi rahatsız etme özgürlüğüne sahip değildir. Rahatsızlık veriyorsa da kim ne yapıyorsa her zaman herkesin önünde söylenmelidir ki. O düşüncesiz insan rahatsızlık verme özgürlüğüne sahip olmadığını anlasın
bu düşünce yüzünden suçsuz insalar cezalı , suçlu insanlar cezasız kalıyor bu ülkede. rahatsızlık veren durumu şikayet edin eğer istediğiniz sonucu alamadıysanız veya beğenmediyseniz forum ceza sistemini o zaman ya foruma devam edersiniz yada ayrılırsınız size kalmış bi durum buda.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
hocam bence bir sakıncası yok arkadaşımızın içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulunca neden bu durum içerisinde olduğunu anlamaya çalışması ve bunu bizlerle konuşmak istemesi gayet normal
Hareketi yapan biz miyiz de bize soruyor kardeşim. Mantıklı düşünelim biraz çocuk değiller neden kızgın attığını sorabilir.:|
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Elli kere yazdım bu kişiler bir daha aynı harekette bulunmasınlar diye herkes herkese görünecek şekilde şikayetçi olmalı diyoru. Lütfen mühalefet olmak için muhalefet olmayın.

Edit: ısrarla yok ifşa yok bilmem ne diyor taktı. Sana direk cevabım seni ilgilendirmez konuyu terkedebilirsinşz olmalıydı.
Şimdide siz Muradovs hocamızın size yaptığını yapıyorsunuz bu arkadaşa ne farkiniz kaldı?
Konu açıyorsun yorum yapılmasına da kızıyorsun 8-|

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eğer her hangi bir üyemiz ile veya yazdıklarıyla bir sorununuz varsa profil veya mesaj altında yer alan rapor butonunu kullanabilirsiniz. Bu şekilde başka bir üyemizi rencide edecek şekilde konu açılması forum adabına uygun değildir.

Konu içerisindeki mesajlar teker teker incelenerek kurallarımıza ve genel forum adabına aykırı davranışlar için cezai müeyyideler uygulanacaktır.

Konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Güncelleme olarak ekleyeyim...

Muradovs isimli üyemize forum kurallarımız 3.13. uyarınca 20 ceza puanı verilmiştir. Almış olduğu bu ceza puanları ile birlikte 100 ceza puanını ikinci defa doldurması nedeniyle hesabına erişim süresiz olarak kapatılmıştır.

FRANCIS hesabı üzerinde yapılan ayrıntı inceleme sonucunda daha önce forumumuzdan uzaklaştırılan ACR isimli üye olduğu, Black&Black ve Berlin isimli iki farklı hesaba daha sahip olduğu anlaşılması nedeni ile forum kurallarımız 2.6, 2.7 ve 2.8 uyarınca tüm hesaplarına erişim kapatılmıştır. Hesap tamamen kapatıldığı için diğer kural ihlalleri için ayrıca cezaya gerek görülmemiştir.

Ceza konusu olan forum kurallarını aşağıya ekliyorum.
  • 2.6. Her kişinin sadece bir üyeliğe sahip olması esastır. Üyeliğiniz sadece size özeldir. Bir başkasına vermeniz/satmanız mümkün değildir.
  • 2.7. Bir kişinin birden fazla üyeliğe sahip olduğu tespit edildiğinde tüm hesapları sitemizden süresiz olarak uzaklaştırlacaktır.
  • 2.8. Daha önce forumumuzdan uzaklaştırılan bir kişinin yeniden üyelik alarak kayıt olması mümkün değildir.
  • 3.13. Gereksiz mesaj atmak ve gereksiz -rep / +rep vermek yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt