Teşekkür ederim hocam , not aldım.Tema çok başarılı olmuş hocam elleriize sağlık.
Tema adı için önerim "Black Forest"
Teşekkürler hocam Bugün saat 18.00'a kadar isim önerisi alacağım hocam. Ondan sonra pazartesi 18.00'a kadar anket yapacağım. Hafta sonu temalar onaylanmıyor. Pazartesi günü onay için mağazaya göndereceğim.Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Ne zaman çıkar acaba
Sabırsızlıkla bekliyorumTeşekkür ederim hocam , not aldım.
Teşekkürler hocam Bugün saat 18.00'a kadar isim önerisi alacağım hocam. Ondan sonra pazartesi 18.00'a kadar anket yapacağım. Hafta sonu temalar onaylanmıyor. Pazartesi günü onay için mağazaya göndereceğim.
Teşekkür ederim hocam Not aldım.Tema çok güzel olmuş ilk deneyenlerden olacağım. Öneri olarakta Dark light fena durmaz ve emeğinize sağlık
Ufka Yolculuk - Trip to the Horizon geldi benim aklıma da. Belki alternatif olarak düşünebilirsiniz.
Teşekkürler hocam, not aldımAğırlıklı mavi ve siyah kullanılan bir tema olduğundan "ekinoks" diyorum.
Çok güzel olmuşLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,bir aylık çalışmanın sonunda temayı bitirebildim fakat isim konusunda kararsız kaldım. İsim önerilerinizi bekliyorum Önerilen tema isimleriyle anket yapılıp tema adı belirlendikten sonra mağazaya yüklenecektir.
Tema ile ilgili görüş ve isteklerinizi konu üzerinden belirtebilirsiniz
Not: Tema mağazaya yüklenmeden paylaşılmayacaktır.
Tema Özellikleri
Kilit Ekranı Müzik Çalar
470 Adet İkon (İstek üzerine ikon çalışması yapılacaktır)
Açılış Animasyonu
Kilit Ekranı Şarj Animasyonu
Hareketli İkonlar
Müzik Çalarlı Widget
Kilit Ekranı Hareketli Analog Saat
Degrade ile Renk Verilmiş İkonlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Eline sağlık maniyetinde bir beğeniyi çok görmeyinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İsim önerilerinizi bekliyorum