Elinize emeğinize sağlık...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,bir aylık çalışmanın sonunda temayı bitirebildim fakat isim konusunda kararsız kaldım. İsim önerilerinizi bekliyorum Önerilen tema isimleriyle anket yapılıp tema adı belirlendikten sonra mağazaya yüklenecektir. Tema isimleri belirlenmiștir. Ankete katılabilirsiniz.
Tema ile ilgili görüş ve isteklerinizi konu üzerinden belirtebilirsiniz
Not: Tema mağazaya yüklenmeden paylaşılmayacaktır.
Tema Özellikleri
Kilit Ekranı Müzik Çalar
470 Adet İkon (İstek üzerine ikon çalışması yapılacaktır)
Açılış Animasyonu
Kilit Ekranı Şarj Animasyonu
Hareketli İkonlar
Müzik Çalarlı Widget
Kilit Ekranı Hareketli Analog Saat
Degrade ile Renk Verilmiş İkonlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Eline sağlık maniyetinde bir beğeniyi çok görmeyinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İsim önerilerinizi bekliyorum
Anket nerde hocam, link verAnket eklemiştir, oy kullanmayı unutmayınız
Anket Pazartesi günü 18.10'da sona erecektir.
Konu başındaAnket nerde hocam, link ver
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk tan giriyorum göremiyorum anketiKonu başında
An itibarı ile oyumu kullanmış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun
Vatandaşlık görevini yerine getirdiniz, Teşekkürler hocamTarayıcı üzerinden siteyi açıp oyumu kullandım
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi