Hocam çok güzel olmuş, emeğine sağlık. Sabırsızlıkla bekliyoruz temayı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,bir aylık çalışmanın sonunda temayı bitirebildim fakat isim konusunda kararsız kaldım. İsim önerilerinizi bekliyorum Önerilen tema isimleriyle anket yapılıp tema adı belirlendikten sonra mağazaya yüklenecektir.
Tema ile ilgili görüş ve isteklerinizi konu üzerinden belirtebilirsiniz
Not: Tema mağazaya yüklenmeden paylaşılmayacaktır.
Tema Özellikleri
Kilit Ekranı Müzik Çalar
470 Adet İkon (İstek üzerine ikon çalışması yapılacaktır)
Açılış Animasyonu
Kilit Ekranı Şarj Animasyonu
Hareketli İkonlar
Müzik Çalarlı Widget
Kilit Ekranı Hareketli Analog Saat
Degrade ile Renk Verilmiş İkonlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Eline sağlık maniyetinde bir beğeniyi çok görmeyinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İsim önerilerinizi bekliyorum
Efsane görünüyor başarılı bir çalışma ve sabırla beklemekteyiz
Teşekkür ederim hocam, sağolunHocam çok güzel olmuş, emeğine sağlık. Sabırsızlıkla bekliyoruz temayı.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, sağolun O halde Türkçe isim önerinizi alayımben türkçe isimden yanayım...ve emeğine sağlık ve emeği gecen tüm değerli hocalarımada bin selam olsun...kos koca 1 aylık emek bence muhteşem olmuş...ellerinize sağlık..merakla temayı bekliyorum...witgete hasta oldum ve 420 ikonu çok merak ettim...sabırsızlakla bekliyorum....
hocam benim kfa sadece arkeoloji isimlerine çalışıyor...siz değerli hocalarım 1 ay emek vermişsiniz..sizler daha güzel isimler bulacağınıza kuşkum yok..o yüzden siz çok kıymetli hocalarıma bırakıyorumÜç gündür isim düşünüyorum hocam, bir türlü karar veremedim
Beğenmenize sevindim hocamhocam benim kfa sadece arkeoloji isimlerine çalışıyor...siz değerli hocalarım 1 ay emek vermişsiniz..sizler daha güzel isimler bulacağınıza kuşkum yok..o yüzden siz çok kıymetli hocalarıma bırakıyorum