- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Çok güzel gözüküyor hocam ellerinize sağlık
Teşekkür ederim hocamElinize, yüreğinize sağlık Hocam. Çok şık, harika bir tema olmuş. Test içinde ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam, not aldımMİDNİGHT
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş. İsim düşünüp geri dönüş yapacağımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,bir aylık çalışmanın sonunda temayı bitirebildim fakat isim konusunda kararsız kaldım. İsim önerilerinizi bekliyorum Önerilen tema isimleriyle anket yapılıp tema adı belirlendikten sonra mağazaya yüklenecektir.
Tema ile ilgili görüş ve isteklerinizi konu üzerinden belirtebilirsiniz
Not: Tema mağazaya yüklenmeden paylaşılmayacaktır.
Tema Özellikleri
Kilit Ekranı Müzik Çalar
470 Adet İkon (İstek üzerine ikon çalışması yapılacaktır)
Açılış Animasyonu
Kilit Ekranı Şarj Animasyonu
Müzik Çalarlı Widget
Kilit Ekranı Hareketli Analog Saat
Degrade ile Renk Verilmiş İkonlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Eline sağlık maniyetinde bir beğeniyi çok görmeyinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İsim önerilerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim hocam, sağolunÇok güzel görünüyor, elinize, emeğinize sağlık hocam, isim konusunda bir fikrim yok ne yazık ki
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocam, not aldımEmeğine sağlık hocam turkuaz olabilir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi