- Adım
- faruk
- Cihazım
- Redmi Note5A
- Konular
- 1
Merhaba foruma yeni katıldım katılmamın sebebide yeni aldığım tefefonumu sıfırlamam gerekti sıfırladım fakat ondan sonra tekrar mi hesabıma giriş yapamıyorum sürekli hata veriyor internet'te baya araştırıp birşeyler uyguladım ve sonuç alamadım bootloader kilidini açmak için başvuru yaptım mesaj geldi unlock yapıyorum fakat "current account is not bound to this device hatası" ile karşılaşıyorum sonra biraz daha araştırma yaptım stabil rom'dan geliştirici rom'a geçiş yapmam gerekiyormuş bende bununla ilgili videolar araştırdım youtube üzerinden bir program buldum bootloader kilidi kapalı şekilde rom yükleye biliyordu program indirdim "XiaoMiTool" adında bir program programı adımları uygulayarak kurup denedim başta "Çin Stabil" yani "Kararlı" rom'una geçiş yaptım sonra'da "Çin developer" yani "Geliştirici" romuna geçiş yaptım tekrar bootloader kilidini unlock etmeye çalıştım fakat aynı hatayı tekrar aldım bu sebepten dolayı iyice sıkıldım tekrar global rom'a geçiş yapmak istedim oda olmuyor bu seferde "error 1038: stock recovery installation failed: wrong rom data, please choose another rom" bu hata ile karşılaştım ben şuan bootloader kilidinide geçtim yeni yöntem çıkana kadar beklemek zorunda olduğumu fark ettim şimdiki miui sürümüm "MIUI 9.8.1.4 Beta" tekrar nasıl global sürüme nasıl geçiş yapabilirim bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim