Yardım Bootloader Kilidi Süresi Uzaması

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce redmi note 8 pro modeli cihaz almıştım bootloader kiliti açılması için 168 süre verilmişti 168 saati doldurduktan sonra 408 saat verdi ve ben verilen 168 süre içerisinde telefona sistem guncellemesi geldi (yazılım) telefonu guncelledim sizce 408 saate çıkmasının sebebi bumudur yoksa başka bir nedenmi verilen süreyi etkileyen faktörler nedir soruma bilgin kişilerin cevaplaması bekliyorum

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce redmi note 8 pro modeli cihaz almıştım bootloader kiliti açılması için 168 süre verilmişti 168 saati doldurduktan sonra 408 saat verdi ve ben verilen 168 süre içerisinde telefona sistem guncellemesi geldi (yazılım) telefonu guncelledim sizce 408 saate çıkmasının sebebi bumudur yoksa başka bir nedenmi verilen süreyi etkileyen faktörler nedir soruma bilgin kişilerin cevaplaması bekliyorum
Evet hocam. Bu sürede mi hesabından çıkış yapmayın . Güncelleme yapmayın. Güvenlik ve temizleyiciyi kullanmayın

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Bu uyarıları genel olarak yapıyor ve yapmaktayız Muhtemelen sürenin uzamasının nedeni bu veya aşağadı belirttiğim nedenlerden dolayı olabilir.

[ Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.]
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi clouda giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir simkart kullanmayınız, Sım Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
Evet hocam. Bu sürede mi hesabından çıkış yapmayın . Güncelleme yapmayın. Güvenlik ve temizleyiciyi kullanmayın
Peki hocam telefonu kapatip acmamda bir sorun olmurmu bunlar dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu uyarıları genel olarak yapıyor ve yapmaktayız Muhtemelen sürenin uzamasının nedeni bu veya aşağadı belirttiğim nedenlerden dolayı olabilir.

Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Mi cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi clouda giriş yapınız.
Farklı bir simkart kullanmayınız, Sım Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Burda sadece sizin yazdıklarınızdan sadece ota güncellemesi yapıldı diğer yazdığıniniz örneklerin hiçbirini şahsımca yapmadım

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Peki hocam telefonu kapatip acmamda bir sorun olmurmu bunlar dışında

Burda sadece sizin yazdıklarınızdan sadece ota güncellemesi yapıldı diğer yazdığıniniz örneklerin hiçbirini şahsımca yapmadım
Telefonu kapatıp açmanız sorun teşkil etmez.

Oyla:

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bu ota guncellemesiyle derin temizlik yapmazsak ozaman sıkıntı olmaz diyorsunuz öylemi hocam

Ayrıca hocam mesela 408 saat sure verdi diyelim ben 500 saat sonra gitsem bootladeri açabiliriz demi
Açabilirsiniz hocam. archesm hocamın tavsiyelerini de uygulayın .

Oyla:

fym05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m
Cihazım
note 8 pro
Konular
1

guvenlık uygulamasını kullanmıs bulundum gelıstırıcı seceneklerını kapattı tekrar actım oem kılıdı acıktı usb hata ayıklamayaı ben ılk basta acmamıstım sonra actım mı hesap durumundan sure aldıkran sonra hesap ekle dedım cihazı bul kapalıydı sureden sonra actım

sanırım benım ssure de uzamıstır 1 hafta vermıstı 3 gun sonra dolacak ben 3 gun sonra tekrar sure almamak ıcın sımdı bı sey yapabılır mıyım

usttekı yazdıgıma yardım rıca edıyorum

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt