- Adım
- AHMET
- Cihazım
- mi note 3
- Konular
- 6
iyi günler bana çinden mi note 3 gelecek te ama global değil. bu yüzden türkçe işlemi için sizin bu yol ile çevirebilirim mi 
şuan için mi note 3 e global sürüm çıkmadı o yüzden bü yöntemi deneyemezsiniz zaten konuyu silme kararı aldım başka konular mevcut forumdaiyi günler bana çinden mi note 3 gelecek te ama global değil. bu yüzden türkçe işlemi için sizin bu yol ile çevirebilirim mi![]()
teşekkür ederim efendimşuan için mi note 3 e global sürüm çıkmadı o yüzden bü yöntemi deneyemezsiniz zaten konuyu silme kararı aldım başka konular mevcut forumda
Resmi global rom çıkana kadar bootlader kilidi açık değilse açıp twrp recovery kurup Xiaomi.eu romunu kurabilirsiniz, türkçe dil desteği var Xiaomi.eu romlarında.iyi günler bana çinden mi note 3 gelecek te ama global değil. bu yüzden türkçe işlemi için sizin bu yol ile çevirebilirim mi
teşekkür ederim efendim
hocam bilgi için teşekkürler bu bootloader in açık yada kapalı olduğunu nasıl anlarız ?Resmi global rom çıkana kadar bootlader kilidi açık değilse açıp twrp recovery kurup Xiaomi.eu romunu kurabilirsiniz, türkçe dil desteği var Xiaomi.eu romlarında.
Ayarlardan MIUI sürümüne 5-6 kez dokunup artık siz geliştiricisiniz diye yazar Ayarlardan ek ayarlar kısmından geliştirici seçeneklerinden kilit açma (MIUI unlock status) kısmına bakın.hocam bilgi için teşekkürler bu bootloader in açık yada kapalı olduğunu nasıl anlarız ?
Allah razı olsun hocam tşk bilgi içinAyarlardan MIUI sürümüne 5-6 kez dokunup artık siz geliştiricisiniz diye yazar Ayarlardan ek ayarlar kısmından geliştirici seçeneklerinden kilit açma (MIUI unlock status) kısmına bakın.
Amin cümlemizden rica ederim hocam iyi forumlar.Allah razı olsun hocam tşk bilgi için
Kusura bakmayin rahatsiz ediyorum peki hocam bu rom larda eu olanin stabile olan mi developer olanimi iyi yuklemek icin ?Amin cümlemizden rica ederim hocam iyi forumlar.
Stable yükleyebilirsiniz.Kusura bakmayin rahatsiz ediyorum peki hocam bu rom larda eu olanin stabile olan mi developer olanimi iyi yuklemek icin ?