Diğer Bootloader kilidi açma dolandırıcılığı (kelvinclen1)

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Merhaba arkadaşlar,

Telegram üzerinden, 18 dolara bootloader kilidi açma vaadiyle bir kişiye denk geldim. Bu kişi, ödeme yapmamı istedikten sonra parayı aldı fakat hiçbir işlem yapmadı ve daha sonra beni her yerden engelledi. Yani ödeme sonrası hiçbir işlem gerçekleşmedi, iletişime de geçmeye çalışmadım çünkü az çok tahmin etmiştim.

Sayfanın ekran görüntüsünü ekleyeceğim dikkatli olmanız ve para kaptırmamanız adına.

Konuya sayfanın ismini yazdım ki hakkında araştırma yapmak isteyen biri çıkarsa bu konuya yönlendirsin diye şayet bende internette hakkında bir şey bulamamıştım.

Ekli dosyalar

• photo_2025-02-13_09-26-08.jpg
    photo_2025-02-13_09-26-08.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 252
  • photo_2025-02-13_09-26-14.jpg
    photo_2025-02-13_09-26-14.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 129
  • photo_2025-02-13_09-26-17.jpg
    photo_2025-02-13_09-26-17.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 145

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Hocam geçmiş olsun. Bu tarz işlemleri referansı olmayan kişilere yaptırırken birkaç kez daha düşünmek gerek.

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
Geçmiş olsun. Telegramda bu şekilde birçok sahte hesap ve dolandırıcı var malesef.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geçmiş olsun. Bu tarz işlemleri referansı olmayan kişilere yaptırırken birkaç kez daha düşünmek gerek.
Evet haklısınız açıkçası kripto hesabımda zamanında unutmuş olduğum bi meblağ vardı. Biraz bile bile çaresizlikten denemek istedim. Gönlüm bu kişiye daha fazla para kaptirilmamasindan yana açıkçası. Arkadaşlarda dikkatli olsun .

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Merhaba arkadaşlar,

Telegram üzerinden, 18 dolara bootloader kilidi açma vaadiyle bir kişiye denk geldim. Bu kişi, ödeme yapmamı istedikten sonra parayı aldı fakat hiçbir işlem yapmadı ve daha sonra beni her yerden engelledi. Yani ödeme sonrası hiçbir işlem gerçekleşmedi, iletişime de geçmeye çalışmadım çünkü az çok tahmin etmiştim.

Sayfanın ekran görüntüsünü ekleyeceğim dikkatli olmanız ve para kaptırmamanız adına.

Konuya sayfanın ismini yazdım ki hakkında araştırma yapmak isteyen biri çıkarsa bu konuya yönlendirsin diye şayet bende internette hakkında bir şey bulamamıştım.
Hocam Cihaz Global mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,

Bu Adamı Bildim Benim Bunda 20 Dolarım Kaldı 😂 Benim Hesap Açacaktı Binance Uzerinden Ödeme Yapın Dedi Bende Yapamadım Binance Yoktu Türkiye'de Paypal Ve Bu tür Şeyler Yasaklı Dedim Kendisine O da Ferhat GÖZ Adında Başka Bir Telefoncuya Parayı Atmami Söyledi Atarken Ben Bu Kişiyi Tanıyorum Dedim telegramdan İsmini Yazınca Gördüm Daha Önce Fiyat Sormuştum Bu ferhata 70-90 Dolar Arasında Bir Fiyat Vermiş Konuşma Öylece Duruyormuş. Bende Demekki Kendi Aralarında Cozecekler Demekki Dedim. Ferhat Beye İban Üzerinden 700 TL Ödemeyi Yaptım. Aradan Bir Kaç Gün Geçti Kelvin Bana Mesaj attı Özür Diledi Satın Alacağımız Hesap Başkasına Satılmış 15 Dolar Daha Verebilirseniz şuan Hazır Hesap Var Onu Alacağım dedi Ben Gerek Yok Para mi iade Edin dedim tamam Dedi Ama Binance Hesabı Bulun dedi Tabi Binance Hesabım Olmayınca Para O Kelvinde Kaldı Demekki Binance Hesabı Olsa da Kalacakmış 😂 Yalnız Bu Ferhat Göz İle Bu adam %99 Ortak Bilginiz Olsun. Çünkü Ben Parayı Ferhat Göz Denen Kişiye Attım Ayrıca Bana Ferhatin İbanini Kelvin Verdi.

Son düzenleme:

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Merhaba arkadaşlar,

Bir Hafta Önce Telegramda Tüm Konusmalari Silmiştim. Ancak Yandex Çeviri İle Çeviri Yapmışım Ve Konuşmalar Orada Kalmış 😂 Bu da İspattır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-15-08-48-15-722_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-02-15-08-48-15-722_org.telegram.messenger.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 101

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Hocam Cihaz Global mı

Bu Adamı Bildim Benim Bunda 20 Dolarım Kaldı 😂 Benim Hesap Açacaktı Binance Uzerinden Ödeme Yapın Dedi Bende Yapamadım Binance Yoktu Türkiye'de Paypal Ve Bu tür Şeyler Yasaklı Dedim Kendisine O da Ferhat GÖZ Adında Başka Bir Telefoncuya Parayı Atmami Söyledi Atarken Ben Bu Kişiyi Tanıyorum Dedim telegramdan İsmini Yazınca Gördüm Daha Önce Fiyat Sormuştum Bu ferhata 70-90 Dolar Arasında Bir Fiyat Vermiş Konuşma Öylece Duruyormuş. Bende Demekki Kendi Aralarında Cozecekler Demekki Dedim. Ferhat Beye İban Üzerinden 700 TL Ödemeyi Yaptım. Aradan Bir Kaç Gün Geçti Kelvin Bana Mesaj attı Özür Diledi Satın Alacağımız Hesap Başkasına Satılmış 15 Dolar Daha Verebilirseniz şuan Hazır Hesap Var Onu Alacağım dedi Ben Gerek Yok Para mi iade Edin dedim tamam Dedi Ama Binance Hesabı Bulun dedi Tabi Binance Hesabım Olmayınca Para O Kelvinde Kaldı Demekki Binance Hesabı Olsa da Kalacakmış 😂 Yalnız Bu Ferhat Göz İle Bu adam %99 Ortak Bilginiz Olsun. Çünkü Ben Parayı Ferhat Göz Denen Kişiye Attım Ayrıca Bana Ferhatin İbanini Kelvin Verdi.
Bir Ekleme Yapayım. Ferhat Kardeş İle Şimdi Konuştum. Kendisi Dolandırıcıyı Tanımıyormuş Ve Bir Kaç Arkadasimda Ferhatin Böyle İşlerle İşi Olmaz Kendisi Güvenilir Birisidir Dediler. Herhalde Anladığım Kadarıyla Kendisi de Para Gönderdiğimiz Kişinin Dolandırıcı Olduğunu Bilmeden İyi Niyetli Şekilde İşimiz Görülsün diye Yardımcı Olmak İstemiş. Konuşup Problemi Hallettik.

Ferhatgoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 t pro
Konular
0
Bahsi geçen Ferhat göz benim kadir arkadasada SS leri attım olayın ne olduğunu ben daha önce bu arkadaş la bı kaç kere çalıştım dediki Türkiye'de müşterim var cihaz yaptıracak para gönderebilir mi sorun yok dedim 700 TL gönderdi bı kere dahada 10 dolar ücret gönderdi 10 dolar ücret olan arkadaş bana ulaştı 1 ay önce SS ler mevcut böyle böyle bir olay vsr dedi SS leri attım parasını istedi kendi cebimden verdim çocuğa kadir arkadasada yazdım olayı SS leri herşeyi kendisi de gördü zaten bu piyasada az çok bilinen bir insanım kimseyide dolandirmadim Allah'ın izni ile hakkım neyse onu aldım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-15-12-41-21-264_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-02-15-12-41-21-264_org.telegram.messenger.jpg
    791,2 KB · Görüntüleme: 90

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Bahsi geçen Ferhat göz benim kadir arkadasada SS leri attım olayın ne olduğunu ben daha önce bu arkadaş la bı kaç kere çalıştım dediki Türkiye'de müşterim var cihaz yaptıracak para gönderebilir mi sorun yok dedim 700 TL gönderdi bı kere dahada 10 dolar ücret gönderdi 10 dolar ücret olan arkadaş bana ulaştı 1 ay önce SS ler mevcut böyle böyle bir olay vsr dedi SS leri attım parasını istedi kendi cebimden verdim çocuğa kadir arkadasada yazdım olayı SS leri herşeyi kendisi de gördü zaten bu piyasada az çok bilinen bir insanım kimseyide dolandirmadim Allah'ın izni ile hakkım neyse onu aldım
Evet Ferhat Kardeşim Kusura Bakmasın 🌹 Ben Kendisini Tanımıyordum Parayı da Ferhat Kardeşe Atınca Onu da İşin İçinde Sandım Ama O da Mağdurmuş. Herkese İyi günler

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Neyse küçük bir meblağ ile öğrenmiş olduk bu hayatta kimseyle bu şekilde iş yapmamayı geçmiş olsun diyorum sizlere de.

Hocam Cihaz Global mı

Cihazı Çinden aldım hocam. Şimdilik play store vs kendinden yükleniyor bu şekilde iadere edicez artık.

Üst Alt