Diğer Bootloader kilidi açma dolandırıcılığı (kelvinclen1)

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
11
Bahsi geçen Ferhat göz benim kadir arkadasada SS leri attım olayın ne olduğunu ben daha önce bu arkadaş la bı kaç kere çalıştım dediki Türkiye'de müşterim var cihaz yaptıracak para gönderebilir mi sorun yok dedim 700 TL gönderdi bı kere dahada 10 dolar ücret gönderdi 10 dolar ücret olan arkadaş bana ulaştı 1 ay önce SS ler mevcut böyle böyle bir olay vsr dedi SS leri attım parasını istedi kendi cebimden verdim çocuğa kadir arkadasada yazdım olayı SS leri herşeyi kendisi de gördü zaten bu piyasada az çok bilinen bir insanım kimseyide dolandirmadim Allah'ın izni ile hakkım neyse onu aldım
Para sana geliyorsa sen nasıl mağdur oluyorsun anlamadım ben?

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Para sana geliyorsa sen nasıl mağdur oluyorsun anlamadım ben?
Olayı Konuyu Anlatayım Kafasında Kimsenin Soru İsareti Kalmasın. Ben Parayı Binance Hesabım Olmadığı İçin Kelvine Atamadım. Kelvin Dediki Ben Halletmeye çalışacağım bu işi Sana Türk IBAN Bulacagim dedi Tamam dedim Ve Ferhat Kardeşin Tanıdığı Sevdiği Bir Arkadaşa Ulaşmış Kelvin. Bir Müşterim Var Ödeme Yapamadığı İçin Kendisine Yardımcı Olamiyorum Sizden Rica Etsem Ödemeyi Ondan Alıp Binance İle Bana Ulaştırır misiniz Demiş Daha Sonra Arkadaşı da Ferhattan Rica Etmiş Türkiye'de Birisi Var Hesaplı Şekilde BL Actiracakmis Ödemeyi Yapamamış. Ödemeyi Bize Yapsa biz Aktarsak Olur mu Demiş Ferhat Kardeste Arkadaşına Güvenerek, Madem Öyle Her Kim ise İşi Görülmüş Olsun Yardımcı Olalım demiş. Ferhat Kardeş İbanini Vermiş O Arkadaşına O Arkadasta Kelvine Vermiş Kelvin Bana Verdi Ben Parayi Ferhatin İbana Attım Daha Sonra Onlar da Kelvin Denen Kişiye Atmışlar Böyle Karışık Bir Durum Günün Sonunda İkimiz de Mağdur Olduk Yani ☺️ Ferhat Kardeşin Kötü Niyeti Olsa O Parayı Kelvine de Atmazdi. Kendisine Attığım Parayı Kelvine Gönderdiğini Gösterdi Bana, dolandırıcı Olduğunu O da Bilmiyormuş Zaten Bende Bilmiyordum. Ki Dolandırıcı Olduğunu Benim Anlamam Gerekirdi Ferhat Kardeşin Burda Bir Suçu Yok Yani.

Üst Alt