Diğer Bootloader kilidi açma dolandırıcılığı. (kelvinclen1)

Gokovs

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Poco F6 Pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,

Telegram üzerinden, 18 dolara bootloader kilidi açma vaadiyle bir kişiye denk geldim. Bu kişi, ödeme yapmamı istedikten sonra parayı aldı fakat hiçbir işlem yapmadı ve daha sonra beni her yerden engelledi. Yani ödeme sonrası hiçbir işlem gerçekleşmedi, iletişime de geçmeye çalışmadım çünkü az çok tahmin etmiştim.

Sayfanın ekran görüntüsünü ekleyeceğim dikkatli olmanız ve para kaptırmamanız adına.

Konuya sayfanın ismini yazdım ki hakkında araştırma yapmak isteyen biri çıkarsa bu konuya yönlendirsin diye şayet bende internette hakkında bir şey bulamamıştım.
ne yazikki ayni durum bende yasandi

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
yapcak birsey yok
evet global
Hocam Özelden Birinin Telegram Adresini Atıyorum Kelvinden Daha ucuz Sekilde Yardımcı Olacağına İnanıyorum Kendisi Hem Benim Hem Burda Bazı arkadaşların BL Kilidini Piyasadan 5-10 Kat Daha Ucuza açmıştır. Anında Açılmaz İki Üç Sürer Kilit Açma Süreci Ama Beklemeye Değer.

akifakif

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
9
Hocam Özelden Birinin Telegram Adresini Atıyorum Kelvinden Daha ucuz Sekilde Yardımcı Olacağına İnanıyorum Kendisi Hem Benim Hem Burda Bazı arkadaşların BL Kilidini Piyasadan 5-10 Kat Daha Ucuza açmıştır. Anında Açılmaz İki Üç Sürer Kilit Açma Süreci Ama Beklemeye Değer.
hocam bana da atar mısınız?

Üst Alt