- Adım
- Metin
- Cihazım
- RN 10 Pro
- Konular
- 5
H.kadioglu Ustama danışabilirsiniz isterseniz.Kaliteli 5-6 telefoncu gezdikten sonra aldığım cevaplar
-Şu anda program sunucularında problem var 1 hafta sonra getir tekrar deneyelim
-Bu cihaz ile ilgili problem var direnç değiştirirsek kesin olur
-Program açmıyor bilinmeyen bir hata veriyor 30 dolara yetkili hesap ile açarız
-Genel program ile ilgili problem var yeni elimize geçerse bir süre sonra açarız
-Hesap açmayı denediğin zaman 1 hafta bekleme süresi veriyor 1 hafta sonra getir
Yani kısacası en sağlamlarına götürdüğüm zaman bile açamadılar. Yetkili hesap kafama yattı ama 30 dolar yaklaşık 900 TL tekabül ediyor ve çok pahalı geldi diğer direnç diyenler ise 300-400 istediler ama cihaz açılacağı için istemedim cihazın daha vakti var. Bazıları ise bırak 1 haftaya hallederiz dediler o kadar süre bırakamam dedim cihaz bana lazım oluyor çalışıyorum dedim. Yani anlamadığım bu cihaz ile ilgili mi yoksa mi unlock programında mı sorun var anlayamadım. Havanın aşırı kötü ve benim hasta olmama rağmen 2 saat civarı gezdim bekledim cihaz brick felan olur diye yedek plan hazırlarken bootloader kilidinin bile açılmamasına bayağı bi kötü oldum haftaya tekrar götürüp deneyeceğim ama ben ümidi kestim bir çözüm bulabilirseniz lütfen paylaşın teşekkürler