Yardım Bootloader Kilidi Açamıyorum

Sami şahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sami Yusuf Ş
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
16
An itibari ile denenmiştir ve sonuç başarısız
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yeni mi hesabı ile denedim bilgisayar AMD 360 saat verdi şuan bekleyip beklememek arasında kaldım hiç yetkili hesap muabbetlerini duydunuz mu sanırım 300 TL ye her türlü açılıyor süresiz

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yeni mi hesabı ile denedim bilgisayar AMD 360 saat verdi şuan bekleyip beklememek arasında kaldım hiç yetkili hesap muabbetlerini duydunuz mu sanırım 300 TL ye her türlü açılıyor süresiz
Valla hocam AMD bilgisayar ile 168 saat bekledim intel laptop ile denedim 125 saat bekledim açamadım gözüme uyku girmedi şuan çaresiz internette geziniyorum .Öyle ücrete açabilecek kimse varsa seve seve veririm

Sami şahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sami Yusuf Ş
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
16
Valla hocam AMD bilgisayar ile 168 saat bekledim intel laptop ile denedim 125 saat bekledim açamadım gözüme uyku girmedi şuan çaresiz internette geziniyorum .Öyle ücrete açabilecek kimse varsa seve seve veririm
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Redit de aynı sorunu yaşayanlar var ancak burada da kesin bir çözüm yok yetkili hesap olayını araştırın derim bildiğim kadarı ile mi flash dan açılıyor mi flash unlock dan değil ve bu hesaplar mi hesabı mı başka bir şey mi bilmiyorum xiaomi tools sitesinde 300 TL ye satıyorlar güvenilirliğini bilmiyorum.

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Redit de aynı sorunu yaşayanlar var ancak burada da kesin bir çözüm yok yetkili hesap olayını araştırın derim bildiğim kadarı ile mi flash dan açılıyor mi flash unlock dan değil ve bu hesaplar mi hesabı mı başka bir şey mi bilmiyorum xiaomi tools sitesinde 300 TL ye satıyorlar güvenilirliğini bilmiyorum.
Valla gördüğüme göre çoğu kişi yeni hesap açıp halletmiş o şekilde deneyecem artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap kurdum numarayı aktardım mi unlock tool eski sürüm ile denedim ve 168 saat aldım. Sonraki hafta cuma görüşmek üzere takipte kalın :)

Son düzenleme:

nmnshn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nmn
Cihazım
Redmi note 12
Konular
0
Valla gördüğüme göre çoğu kişi yeni hesap açıp halletmiş o şekilde deneyecem artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap kurdum numarayı aktardım mi unlock tool eski sürüm ile denedim ve 168 saat aldım. Sonraki hafta cuma görüşmek üzere takipte kalın :)
Takipteyiz hocam

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
Test 1 Başarısız :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
Evet dün ben de int kafe de Intel işlemci ile denedim başarısız.
Ne yaptıysam gene aynılarını yaptım gene işe yaramadı ümidi kestim artık yarın izinliyim dışarı çıkıp telefonculara sorup neyse verip açtıracağım.

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
Eğer çözüm bulur iseniz lütfen paylaşın takipteyim.
Kaliteli 5-6 telefoncu gezdikten sonra aldığım cevaplar

-Şu anda program sunucularında problem var 1 hafta sonra getir tekrar deneyelim
-Bu cihaz ile ilgili problem var direnç değiştirirsek kesin olur
-Program açmıyor bilinmeyen bir hata veriyor 30 dolara yetkili hesap ile açarız
-Genel program ile ilgili problem var yeni elimize geçerse bir süre sonra açarız
-Hesap açmayı denediğin zaman 1 hafta bekleme süresi veriyor 1 hafta sonra getir

Yani kısacası en sağlamlarına götürdüğüm zaman bile açamadılar. Yetkili hesap kafama yattı ama 30 dolar yaklaşık 900 TL tekabül ediyor ve çok pahalı geldi diğer direnç diyenler ise 300-400 istediler ama cihaz açılacağı için istemedim cihazın daha vakti var. Bazıları ise bırak 1 haftaya hallederiz dediler o kadar süre bırakamam dedim cihaz bana lazım oluyor çalışıyorum dedim. Yani anlamadığım bu cihaz ile ilgili mi yoksa mi unlock programında mı sorun var anlayamadım. Havanın aşırı kötü ve benim hasta olmama rağmen 2 saat civarı gezdim bekledim cihaz brick felan olur diye yedek plan hazırlarken bootloader kilidinin bile açılmamasına bayağı bi kötü oldum haftaya tekrar götürüp deneyeceğim ama ben ümidi kestim bir çözüm bulabilirseniz lütfen paylaşın teşekkürler

Üst Alt