Yardım Bölge sürekli Çin oluyor

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
Arkadaşlar benim cihazda bölgeyi Türkiye yapıyorum kapatıp açılınca tekrar çin oluyor romu sildim tekrardan temiz bi kurulum yaptım yine aynı sorun oluyor. Sürekli bölge değişiyor haliyle bazı uygulamalar çin ce oluyor yardımcı olursanız sevinirim

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam çekinmeyin imei numaranızı ekran görüntüsü alıp kaydedin bi yere xiaominin sitesinden tgz uzantılı fastboot rom indirin mi flash ile yükleyin bootloader kilidiniz açıktır zaten imei işlemi gördüğü için telefon açılırken unlocked yazıyosa açıktır. mi flash ile rom yüklerken clean all seçeneğini seçmeyi unutmayın kolay gelsin.

Oyla:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Hocam çekinmeyin imei numaranızı ekran görüntüsü alıp kaydedin bi yere xiaominin sitesinden tgz uzantılı fastboot rom indirin mi flash ile yükleyin bootloader kilidiniz açıktır zaten imei işlemi gördüğü için telefon açılırken unlocked yazıyosa açıktır. mi flash ile rom yüklerken clean all seçeneğini seçmeyi unutmayın kolay gelsin.
Hoca haklı birde twrp den backuptan EFS yedeğini alıp PC ye yada USB ye koyarsanız imeinizide yedekleme de 2ci yöntemininiz olur.

Oyla:

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
IMEI numarası var zaten de geri onu yükleme mesele efs yedeği alsam yapabilirmiyim bu olayi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoca haklı birde twrp den backuptan EFS yedeğini alıp PC ye yada USB ye koyarsanız imeinizide yedekleme de 2ci yöntemininiz olur.

Onu rom yüklemeden önce yedeklemistim zaten de hocanın dediği gibi bi yere görüntüsünü alsam nasıl geri yazcami merak ettim

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
imeinizin silinceğini sanmıyorum ama yinede efs yedeği alın ayrıca silinsede umrunuzda olmasın bu durum tomarla para veriyosunuz cihazı aldığınız yer yardımcı olması gerekiyor bu yüzden ekran görüntüsü alın dedim efs yerine mi flashtan anlattığım şekilde rom atın gitsin.

Oyla:

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Valla pek bende anlamıyorum zaten burada okudum kadar yaptım zaten napalim mecburen böyle idare etcez
Hocam aynı sorunu bende yaşadım defalarca mi flash tool pro ile rom yükledim kesinlikle imei gitmedi siz yinede efs yedeğini alın

Oyla:

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
imeinizin silinceğini sanmıyorum ama yinede efs yedeği alın ayrıca silinsede umrunuzda olmasın bu durum tomarla para veriyosunuz cihazı aldığınız yer yardımcı olması gerekiyor bu yüzden ekran görüntüsü alın dedim efs yerine mi flashtan anlattığım şekilde rom atın gitsin.
Haklısınız hocam bu defada aldınız yere götürsek elimize bozar verr yaptrdik adam beceremedi bi. Arkadaşa uzaktan bağlandık para verdik artırdık tekrar o yüzden onlara guvenipte iş yaptirilmaz band bozdular zaten H + zar zor binde bir geçiyor cihaz ya 4.5 g yada E de cihaz

Hocam aynı sorunu bende yaşadım defalarca mi flash tool pro ile rom yükledim kesinlikle imei gitmedi siz yinede efs yedeğini alın
Tşk hocam

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Malesef işi bilmeyen insanlar yapınca sonuç bu oluyo ama bölge sorunu var sizde çin seçili kalıyor belki mi flash ile sıfırdan rom yüklerseniz düzelir eğer imei işlemi hatalı yapılmadıysa.

Oyla:

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
Malesef işi bilmeyen insanlar yapınca sonuç bu oluyo ama bölge sorunu var sizde çin seçili kalıyor belki mi flash ile sıfırdan rom yüklerseniz düzelir eğer imei işlemi hatalı yapılmadıysa.
Son yapan arkadaş baya iyiydi inşallah bi sorun olmaz denicem yarın tşk ederim arkadaşlar

Oyla:

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Son yapan arkadaş baya iyiydi inşallah bi sorun olmaz denicem yarın tşk ederim arkadaşlar
hocam hattınız vodafone mı? bende aynı sorunu yaşıyordum bu cihazların çözüm mantığı umt gsm qc fire programı ile hallediliyor şuan sıkıntısız benim, efs yedeğinizi mutlaka alın ve mi flash tool ile fastboot tan temiz kurulum yapın Yes~~Yes~~

Oyla:

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
hocam hattınız vodafone mı? bende aynı sorunu yaşıyordum bu cihazların çözüm mantığı umt gsm qc fire programı ile hallediliyor şuan sıkıntısız benim, efs yedeğinizi mutlaka alın ve mi flash tool ile fastboot tan temiz kurulum yapın Yes~~Yes~~
Tşk ederim hocam sağolun denicem akşam inşallah

Tşk ederim hocam sağolun denicem akşam inşallah
Peki bunu nasıl halledecek hocam ben pek anlamıyorum nasıl kurucaz yani

Oyla:
Üst Alt