Yok hocam unutmadım normal boyutlarda (Default) bir paylaşım yapayım, bu akşam İnşallahDurum çubuğu simge boyutu küçültmeyi unutmadınız inşallah hocam. Beklemedeyim.
Normal boyutlarda değil de hafif büyük olabilir. Default boyut S ise M ya da L gibi mesela. Teşekkürler şimdiden. Tema gerçekten güzel zevkle kullanıyorumYok hocam unutmadım normal boyutlarda (Default) bir paylaşım yapayım, bu akşam İnşallah![]()
O zaman sizi buraya alayım hocam.Normal boyutlarda değil de hafif büyük olabilir. Default boyut S ise M ya da L gibi mesela. Teşekkürler şimdiden. Tema gerçekten güzel zevkle kullanıyorum
Bu temada zaten XL font kullanmışsınız. Linkini verdiğiniz konuda da en küçük XL var.O zaman sizi buraya alayım hocam.
Mod - Status Bar XL Durum Çubuğu Saat & Pil & Şebeke adı boyutları büyütme
Bekliyoruz sabrsızlıklaYok hocam unutmadım normal boyutlarda (Default) bir paylaşım yapayım, bu akşam İnşallah![]()
Bekliyoruz sabrsızlıklaYok hocam unutmadım normal boyutlarda (Default) bir paylaşım yapayım, bu akşam İnşallah![]()
Bu temada zaten XL font kullanmışsınız. Linkini verdiğiniz konuda da en küçük XL var.
[doublepost=1530627566,1530627424][/doublepost]Hocam çok uğraştıracak birşeyse böyle de kullanırım çok sıkıntı değil.Kişiye özel tema istiyorum biraz yüzsüzlük yapıyorum farkındayım kusuruma bakmayın
![]()
Bekliyoruz sabrsızlıkla
[doublepost=1530643386,1530643327][/doublepost]
Bekliyoruz sabrsızlıkla![]()
Teşekkürler hocam güzel sözleriniz için. O bilinen sebepleri bilmez miyiz. Üst mesajlarda yazdığım gibi geniş olmasa da tema yapımı ile ilgili ufak bir rehber hazırlayıp, sizle gibi bu işin piri herkes, desinger üyeliği alması için yardımcı olacağım İnşallah.Hocam, elinize emeğinize sağlık, yine muhteşem bir tema ve ben maalesef yine bilinen sebeblerden dolayı, yükleyemiyorum
Gesendet von meinem MI MAX 2.5 mit Tapatalk
Hocam teşekkür ederim zarif sözleriniz için ancak benden geçti artık... Burnuma toprak kokuları gelmeye başladı, sağolsun Sayın cantara hocamın bugün vermiş olduğu doping sayesinde biraz ayaklanabildimTeşekkürler hocam güzel sözleriniz için. O bilinen sebepleri bilmez miyiz. Üst mesajlarda yazdığım gibi geniş olmasa da tema yapımı ile ilgili ufak bir rehber hazırlayıp, sizle gibi bu işin piri herkes, desinger üyeliği alması için yardımcı olacağım İnşallah.