Tema Blue Ring (Tema Markette Yayında) Ottoman

c311at

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nimet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Emeğinize sağlık hocam. Ama naçizane bir eleştirim olacak. Açıkçası simgeler biraz daha iyi ve canlı olabilirdi. Sizin gibi işini hakkıyla yapan biri daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. Temayı beğenmedim ama indirdim destek olmak için. Selam ve dua ile....

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Emeğinize sağlık hocam. Ama naçizane bir eleştirim olacak. Açıkçası simgeler biraz daha iyi ve canlı olabilirdi. Sizin gibi işini hakkıyla yapan biri daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. Temayı beğenmedim ama indirdim destek olmak için. Selam ve dua ile....
Aynen goruslerınıze katılıyorum.Derya denız ıcon varken kullanılan ıkonlar ıyı durmamıs .Ottoman hocam ne kadar elestırıye acık bılmıyorum ancak cok cok daha ıyısını yapacagına ınanıyorum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aynen goruslerınıze katılıyorum.Derya denız ıcon varken kullanılan ıkonlar ıyı durmamıs .Ottoman hocam ne kadar elestırıye acık bılmıyorum ancak cok cok daha ıyısını yapacagına ınanıyorum.
Hocam iconlar dahil temaya ait herşeyi kendisi yapıyor..

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Hocam iconlar dahil temaya ait herşeyi kendisi yapıyor..
Hocamın herseyi kendisinin yaptıgını biliyorum.Ben de o yetenek yok.Yani o bir sanatcı kimseye bagımlı degil.ben bagımlıyım.Sanatcıların urunlerını alıp derlıyorum.Bu yuzden hocamı takdır edıyorum.Ancak tema gorsel bır sanat.Bir kac gun kullanacagım.Hocamda uygun gorurse bır yorum yapmak ısterım.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Teşekkürler hocam. Sanırım Blue Mix, Temada bulunan iconlar gibi demek istediniz sanırım. İcon için mesaj alındı hocam :) Yes~~

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocamın herseyi kendisinin yaptıgını biliyorum.Ben de o yetenek yok.Yani o bir sanatcı kimseye bagımlı degil.ben bagımlıyım.Sanatcıların urunlerını alıp derlıyorum.Bu yuzden hocamı takdır edıyorum.Ancak tema gorsel bır sanat.Bir kac gun kullanacagım.Hocamda uygun gorurse bır yorum yapmak ısterım.
Teşekkürler hocam görüşleriniz için. Geri bildirim konusunu sizden bekleyeceğim :) İcon konusuna ek atarım İnşallah :)

Üst Alt