Doğrusu Bootanimation hazırlayan ustadın o alanı boş gecmesini yadirgadim ))Teşekkürler hocam. Ayrıca temada açılış animasyonu yok ki hocam
Ben hâlâ bunda kaldımDoğrusu Bootanimation hazırlayan ustadın o alanı boş gecmesini yadirgadim ))
o boşluga bir ay yıldız olsa idi negüzel olurduHarika görünüyor hocam
Elinize sağlık...Merhaba arkadaşlar
Daha önceden de sayın Skorpi hocamın taslak olarak paylaştığı Blue Ring "Temalar Uygulaması" üzerinden yükleme şansı doğmuştur. Aşağıdaki linkten indirebilir veya Temalar uygulamasında arama kısmına "Ottoman / miuiturkiye.net / Blue Ring "
yazarak ulaşabilirsiniz.
MIUI 10 Uyumlu.
Uygulama üzerinden Temayı indirdikten sonra yorum yapmayı ve bol yıldız vermeyi unutmayalım
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Miui Türkiye ailemize sevgiler
Ayrıca sayın Skorpi hocama, test ve fikirleri ile desteği için çok teşekkür ederim
Ağ hatası alan arkadaşlar bölgeyi Hindistan yapıp denedikleri taktirde, tema gelecektir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
LİNK
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam, sizi buraya da bekliyoruzHocam eline sağlık çok güzel olmuş, ancak benim gibi yaşlı ve yakını görme problemi olanlar için sıkıntı var oda kilit ekrandaki saat fontu küçük olmuş okuyamıyorum. Bunun dışında herşey çok güzel eline sağlık.
Benim bu ana ekran saat olayı gelmedi nasıl getiririmOttoman hocam ellerinize sağlık..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir