Hocam bir kaç gün bekleyin, Çin ve diğer bölgeler için onayın biraz uzun süreceği bilgisi alındı. Onaylandığı zaman, sizlerde yükleyebilecek siniz ayrıca buradan sizlere bilgi vereceğim İnşallah.
Haklısınız hocamSağolun. Ama firmanın gereksiz tripleri var. 15 bl bekle root yap istediğin temayı yükleyeme. Yakında novaya geçerim gibi duruyor.
Bütçe sıkıntınız yok ise bunu alın derim hocam, evladiyelikCihazı root lamayı düşünmüyorum. Orijinal hali ile devam. Beklemeye devam. İleride mi8 e geçmek istiyorum. İnşallah bu sorunlar onda yoktur. (Not konu dışı olacak kusura bakmayın, en iyi mi8 modelini yazmanız mümkün mü?)
İkonlarda 5*6 gibiAyarları derken hocam?
Kullandığınız roma göre değişir hocam aşağıdaki yolu izleyin;İkonlarda 5*6 gibi
Teşekkürler hocam sizin oyunuz her yerde geçer Ben alacağım mesajı, buradan aldımTema yine her zamanki gibi 10 numara olmuş.
Kilit ekranı, bildirim paneli, simgeler, yuvarlak köşeler tekrardan emeğine sağlık hocam.
Keşke tema markete oy verebilseydim ama olmuyor izin vermiyor
MI 5s Eu Beta 8.12.6
Globaldeyim, bizde olmuyo sanirim, dediginiz menude cikmiyo tsk ettim,Kullandığınız roma göre değişir hocam aşağıdaki yolu izleyin;
Ayarlar/Ana Ekran/Ana Ekran Düzeni yada Ana ekrandayken sol menü tuluna uzun basın Ayarlar/Diğer kısmına tıklayın.