Teşekkürler. Temayı kaydet yapın hocam sıkıntı olmayacaktır.Eline sağlık hocam yine harika bir tema .Bölge olarak Hindistanı seçtik temayı yükledik fakat bir kaç gün sonra bölgeyi Türkiyeyi seçtiğimzde yine uygulanmıyor hocam tema.
Custom rom kullanıyorsanız bu hatayı vermesi doğal hocam.temalar bölümüne yorum yazamıyorum hocam. temayı uygulayın uyarısı veriyor. halbuki temayı yükledim ve yeniden başlattım. yine aynı.
Teşekkürler sevindim ama şu "Battlefielddan" sonra kısmını anlayamadımHocam simdi yukledim temanizi efsane guzel olmus. Battlefielddan sonra bir göz şenlenmesi daha yaşadim ellerinize sağlık
Rus yapımı mi room 8.12.6 kullanıyorum. OlabilirCustom rom kullanıyorsanız bu hatayı vermesi doğal hocam.
Neyse yorumunuzu buraya yaptınız bu da geçerliRus yapımı mi room 8.12.6 kullanıyorum. Olabilir
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Kilit ekranı bildirim büyüklüğü fazla olduğu zaman göze çok hoş görünmedi hocam, inanın defalarca farklı boyutlar denedim ve en uygunu bu oldu DKilit ekranında ana ekrandaki duvar kağıdını kullanmak istiyorum paylaşabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde özelleştirme yaptım süper oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde klit ekranında gelen bildirim kutucukları biraz daha büyük olsaydı çok iyi olurdu.
Anladım iPhone deki gibi olsaydı bana göre daha güzel olurdu, tercihiniz bu yönde olmuş saygı duyarım ancak.Kilit ekranı bildirim büyüklüğü fazla olduğu zaman göze çok hoş görünmedi hocam, inanın defalarca farklı boyutlar denedim ve en uygunu bu oldu D