Ben memnunum valla, reklam falan çıkmıyormagisk ile kullanınca adaway daha iyi denildi ama sizce nasıl?
Rootsuz kullanım için olağanüstü işler başarıyor. Bir çok seçenek sunuyor size dilediğiniz host dosyasını kullanabilirsiniz.magisk ile kullanınca adaway daha iyi denildi ama sizce nasıl?
saolasın.Rootsuz kullanım için olağanüstü işler başarıyor. Bir çok seçenek sunuyor size dilediğiniz host dosyasını kullanabilirsiniz.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim. Özellikle ince bi kaç ayar yapıp kullanırsanız sıfır reklam alırsınız beyaz liste kara liste sosyal medya reklamları adblock, adawaysaolasın.
Adawayi yeni kurdum kendi hostlarini kurdu. Şimdilik engel durum çıkarmadı çıkarırsa beyaz listeye alırım artık. Kendi hostlari iyi midir sizceRica ederim. Özellikle ince bi kaç ayar yapıp kullanırsanız sıfır reklam alırsınız beyaz liste kara liste sosyal medya reklamları adblock, adaway
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela engel olarak ben genelde miui uugulamari ve indirmelerde yedim. Örnek verecek olursam güncelleme yapmıyor beyaz listeye almanız lazımAdawayi yeni kurdum kendi hostlarini kurdu. Şimdilik engel durum çıkarmadı çıkarırsa beyaz listeye alırım artık. Kendi hostlari iyi midir sizce