Ordaki aynı firmanın yaptığı farklı bir uygulama rootsuz dns değiştirici.Bu arada Blockada Google Play'de var: "DNS changer by Blokada"
Ordaki aynı firmanın yaptığı farklı bir uygulama rootsuz dns değiştirici.
Buradaki uygulama ise reklam engelleyici
MI 5s Miui10 8.7.12 Global
Kullandıktan sonra değerli yorumlarınızı bekliyorumEkran görüntüleri aynı gibi gelmişti, şimdi baktım haklısınız, arayüz çok benzermiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca kısa bir araştırma yaptım, GitHub'da kaynak kodları var, güvenlik açısından sorun olmayacak gibi duruyor. Yalnız sitesindeki ekran görüntülerinde olan "Config" ve "Data saving" alanları bende görünmüyor. 3.5 versiyonu yüklü. O görüntüler eski bir sürüme mi ait acaba?
Pil performansına da şimdi bakacağım, Mi8'i şarj ediyorum, şu anki konfigürasyonum ile 36 saat bekleme süresi ve 6 saat ekran süresi alıyorum, bakalım nasıl değişim olacak. Bu uygulamaya erişmemizi sağlayanlara tekrar çok teşekkürler...
Adguard güzel bir uygulama genel merkez Rusya bu yüzden pek güvenemiyorum.Premium versiyonu ücretli ama crack olarak Google'da bulursunuz bu da ne derece güvenilir onu bilemem.Ben de Adquard kullanıyorum. Tavsiye ederim
VPN Lokal VPN ve bütün ağ trafiğiniz encrypted yani şifreli olarak kalıyor. Bütün filtreleme prosesleri cihazınızın içinde kalıyor, veriyi monitörize etme gibi bir durumu yok.Elbette bahsettiğiniz şeyler genel olarak olması gereken şeyler. Pil konusunda elbette iyileştirme olacaktır ama devamlı arkada çalışan bir uygulama olması da tasarruf ettirdiğinden daha fazla harcama yapar mı denemek lazım. Konuyu gördüğümden beri uygulamayı kullanıyorum. Benim asıl çekincem VPN gibi çalışıp tüm veriyi monitör edebilmesi, malum hepimiz bankacılık uygulamalarını kullanıyoruz telefonlarımızda. Sonuç olarak "bedava peynir sadece fare kapanında olur" gibi bir gerçek de var...