Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SohbetBirisi tarafından size her gün 86.400₺ para veriliyor
Tartışma zannımca yanlış bir mecrada ilerliyor beyler... Dini konularda sohbet meali her zaman olabilir lâkin kesin hüküm fetva konusudur ve o da ehil kişilerin tasarrufundadır.
Zira Nahl süresi 16. Ayette şöyle buyuruyor yüce yaradan...
"... Eğer bilmiyorsanız ilim sahiplerine sorunuz."
Kaldı ki herkesin inancı kendinedir. Sorgulamak yada yargılamak ta kimsenin haddi olmamalı.
Elimizin altında ama herkes ne isterse onu yapıyor kadınlar aslında ön planda her zaman kadınlara öncelik var ama Maalesef herşeyimiz varken şükretmemiz gerekirken insanlar bunun yerine saldırganlaşıyor Mesela kadın cinayetleri günümüzde olmaması gereken birşey her günde artıyor artık haber izlemek istemiyorum çünkü gördükçe üzülüyorum İslamdan önce olan şeyler Maalesef günümüzdede hala devam ediyor.
Dinlediğim bir müzik de şu söz gibi
Dön etrafına bak insanlar şeytan aratmıyor
Elimizin altında ama herkes ne isterse onu yapıyor kadınlar aslında ön planda her zaman kadınlara öncelik var ama Maalesef herşeyimiz varken şükretmemiz gerekirken insanlar bunun yerine saldırganlaşıyor Mesela kadın cinayetleri günümüzde olmaması gereken birşey her günde artıyor artık haber izlemek istemiyorum çünkü gördükçe üzülüyorum İslamdan önce olan şeyler Maalesef günümüzdede hala devam ediyor.
Dinlediğim bir müzik de şu söz gibi
Dön etrafına bak insanlar şeytan aratmıyor
Terbiyenizi takınmanızı tavsiye ederim.Hakkımda hiç bir bilgiye sahip olmadan cüretkar bir şekilde karşı tarafa cahil yaftası yapıştırmanız seviyenizi belirliyor zaten.Suç bendeki şurada madem din konusu açıldı seviyeli bir tartışma olsun diye hakaret etmeden sorular sordum, verilen cevap ortada.
Neyse ben kimsenin hayal dünyasını yıkmak istemem.Burası laik bir Cumhuriyet ülkesi, umarım laik olarakta kalmaya devam eder.
Kafir olarak nitelendirdiğiniz insanların icat ettiği interneti, modemi, bilgisayarı, cep telefonunu kullanmanız zaten ne denli çelişki içinde olduğunuzuda gösteriyor.
İnanmamak suç değil.Allahın verdiği aklı kullanmamak suç etrafta bu kadar delil varken yine de Allaha yüz çevirmek suç.Devletin anayasasında sakızını yere atarsan 10 yıl ceza yersin yazsaydı ve sakızınızı yere atıp hapise girseydiniz neden girdiğinizi sorgulama hakkınız olur muydu? Allah bizi her taraftan uyarıyor her taraftan...
Terbiyenizi takınmanızı tavsiye ederim.Hakkımda hiç bir bilgiye sahip olmadan cüretkar bir şekilde karşı tarafa cahil yaftası yapıştırmanız seviyenizi belirliyor zaten.Suç bendeki şurada madem din konusu açıldı seviyeli bir tartışma olsun diye hakaret etmeden sorular sordum, verilen cevap ortada.
Neyse ben kimsenin hayal dünyasını yıkmak istemem.Burası laik bir Cumhuriyet ülkesi, umarım laik olarakta kalmaya devam eder.
Kafir olarak nitelendirdiğiniz insanların icat ettiği interneti, modemi, bilgisayarı, cep telefonunu kullanmanız zaten ne denli çelişki içinde olduğunuzuda gösteriyor.
İnsanların kafir olarak nitelendirilmesi bir şey icat etmemesinden veya insanlığa yararlı olmamasından gelmiyor.Allaha inanmamasından geliyor.Biz faydalı işler yapmadıkları için kafir demiyoruz iman etmedikleri için kafir diyoruz.Çok şükür hiçbir çelişkide değiliz ama kavramların anlamlarını araştırmanızı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnanmamak suç değilse, inanmayanın cehenneme gitmesi içinde hiç bir gerekçe yoktur öyleyse.Zira suç olmayan bir şeyin cezasıda olmaz.
Etrafta nasıl deliller var merak ettim? Anlatır mısınız bir kaç tanesini delil olarak?