- Adım
- ERHAN
- Cihazım
- MIX2 MIUI10
- Konular
- 16
Bu miui 10 için uyumlu değilmiş hocam. OlmadiBurdaki temayı deneyin
Tema - İos 11 V3 (VSM MOD) Tema Alakadarnya
Bu miui 10 için uyumlu değilmiş hocam. OlmadiBurdaki temayı deneyin
Miui 10 uyumlu olsa çok güzel hocam eline sağlıkBurdaki temayı deneyin
Peki dediğim yerleri nasil Türkçe yapabiliriz hocam. Böyle çakma gibi olduAlakadarnya isimli temada durum çubugu bildirim çubugu değişmez, ayarlar menüsü değişmez, kilit ekranında sadece görüntü amaçlı yukarı kaydırın yazar yukarı kaymaz, yukarı kaydırma yerinden sağa sola geçince apple music gelir oda tam ekran gerçekten uzak. Yine kilit ekranında fener ikonu var ama feneri açmaz, Anasayfa menüleri desen emeğe saygımız olsa bile tam bir daniska. Resmen uçuşuyo logolar aralarında tarif edilemez boşluklar, ikonlar sadece benzetilmiş oda aslı ile aynı ebatta değil, hesap makinesi değişmez, whatsapp değişmez, müzikler değişmez, mesajlara girdiğinizde yeni.mesaj oluştur ekranı bozuk, vesaire vesaire. Benim temayı kullandığınızda farkı görürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tema yüklendi onay sürecinde onay geldiğindede bildireceğim
Hocam bugün mağazaya gelicek miAçıkçası zamanım olsa onlarıda yapardım ama en son paylaşmadan önce ufak tefek bazı şeyleri yaptım yine paylaştım mesajlar yazıyor içeriğe girip yeni mesaj oluşturma yerinde imessage yerine mesaj yazıyor gibi bir iki ufak işi bitirdim hesap makinesi düzenlendi ancak şimdilik idare edin zamanım oldukça güncellemeler getiririm
HOCAM temayı yükledim ama tema gözükmüyor bembeyaz bir tema çıktı ortayaAçıkçası zamanım olsa onlarıda yapardım ama en son paylaşmadan önce ufak tefek bazı şeyleri yaptım yine paylaştım mesajlar yazıyor içeriğe girip yeni mesaj oluşturma yerinde imessage yerine mesaj yazıyor gibi bir iki ufak işi bitirdim hesap makinesi düzenlendi ancak şimdilik idare edin zamanım oldukça güncellemeler getiririm