Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alaztr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Temayı yükle de hocam bayram edelim :D

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Alakadarnya isimli temada durum çubugu bildirim çubugu değişmez, ayarlar menüsü değişmez, kilit ekranında sadece görüntü amaçlı yukarı kaydırın yazar yukarı kaymaz, yukarı kaydırma yerinden sağa sola geçince apple music gelir oda tam ekran gerçekten uzak. Yine kilit ekranında fener ikonu var ama feneri açmaz, Anasayfa menüleri desen emeğe saygımız olsa bile tam bir daniska. Resmen uçuşuyo logolar aralarında tarif edilemez boşluklar, ikonlar sadece benzetilmiş oda aslı ile aynı ebatta değil, hesap makinesi değişmez, whatsapp değişmez, müzikler değişmez, mesajlara girdiğinizde yeni.mesaj oluştur ekranı bozuk, vesaire vesaire. Benim temayı kullandığınızda farkı görürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tema yüklendi onay sürecinde onay geldiğindede bildireceğim

Alaztr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
15
iOS temalarının hepsini yükledim en sağlamı bu çıktı. Hepsini tecrübe ettim donma,kasma vs yok. Onaylanması için merakla bekliyorum..

LARK38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERHAN
Cihazım
MIX2 MIUI10
Konular
16
Alakadarnya isimli temada durum çubugu bildirim çubugu değişmez, ayarlar menüsü değişmez, kilit ekranında sadece görüntü amaçlı yukarı kaydırın yazar yukarı kaymaz, yukarı kaydırma yerinden sağa sola geçince apple music gelir oda tam ekran gerçekten uzak. Yine kilit ekranında fener ikonu var ama feneri açmaz, Anasayfa menüleri desen emeğe saygımız olsa bile tam bir daniska. Resmen uçuşuyo logolar aralarında tarif edilemez boşluklar, ikonlar sadece benzetilmiş oda aslı ile aynı ebatta değil, hesap makinesi değişmez, whatsapp değişmez, müzikler değişmez, mesajlara girdiğinizde yeni.mesaj oluştur ekranı bozuk, vesaire vesaire. Benim temayı kullandığınızda farkı görürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tema yüklendi onay sürecinde onay geldiğindede bildireceğim
Peki dediğim yerleri nasil Türkçe yapabiliriz hocam. Böyle çakma gibi oldu

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Açıkçası zamanım olsa onlarıda yapardım ama en son paylaşmadan önce ufak tefek bazı şeyleri yaptım yine paylaştım mesajlar yazıyor içeriğe girip yeni mesaj oluşturma yerinde imessage yerine mesaj yazıyor gibi bir iki ufak işi bitirdim hesap makinesi düzenlendi ancak şimdilik idare edin zamanım oldukça güncellemeler getiririm

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Açıkçası zamanım olsa onlarıda yapardım ama en son paylaşmadan önce ufak tefek bazı şeyleri yaptım yine paylaştım mesajlar yazıyor içeriğe girip yeni mesaj oluşturma yerinde imessage yerine mesaj yazıyor gibi bir iki ufak işi bitirdim hesap makinesi düzenlendi ancak şimdilik idare edin zamanım oldukça güncellemeler getiririm
Hocam bugün mağazaya gelicek mi

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
HOCAM temayı yükledim ama tema gözükmüyor bembeyaz bir tema çıktı ortaya

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Hangisini indiriyoruz hocam ? Ya da linklerden tavsiyeniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt