- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
En iyisi gece yatarken şarja takın sabah uyandığınızda %100 olarak kullanmaya başlarsınız
Xiaomi telefon uzun süredir kullanıyorum. Ama resmi 10 pro serisi son tecrübem olacak. Bu telefonlar akıcı değil bu telefonlar hatalarla dolu. O kadar özelliklere rağmen eski Xiaomi gücünü kaybetmiş durumda .Telefon redmi note 10 pro yurt içi garantili cihaz. Telefonu alalı 7 ay oldu, ilk 2 ay şarjda hiç sıkıntı yoktu, 2 ay sonra geceden ssbaha %93 te bıraktığım şarj wifi, mobil veri konu vs kapalı olmasına rağmen sabah kalktığımda %85 e düşmüş oluyor. Araştırdığım kadarıyla derin uykuya girmiyormuş cihaz. 3 günde bir restart atınca düzeliyor dediler. O yöntemde artık iki gündür işeyaramıyor. Sabrettim belki güncellemelerle düzelir diye ama sağolsun xiaomi beyimiz hiç oralı değil. 14.0.4 çıkardılar düzelmedi, 14.0.8 geldi yine düzelmedi. Hata düzeltmek yerine sadece güvenlik güncellemesi yükseltiyor ağalar. Bozulana kadar gitsin bakalım. Bundan sonra redmi note almsm. Ki bu dorun redmi note 12 pro cihazda da varmış.
Samsung geçtim rahatladım doğrusuXiaomi telefon uzun süredir kullanıyorum. Ama resmi 10 pro serisi son tecrübem olacak. Bu telefonlar akıcı değil bu telefonlar hatalarla dolu. O kadar özelliklere rağmen eski Xiaomi gücünü kaybetmiş durumda .
Batarya 5000 miş, yok kamera şuymuş . Yemin ederim sıkıldım.