Sohbet Bilgisayar Seçimi

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Xiaomi ile Casperi aynı kefeye koyamazsınız ki zaten. Birisi uluslararası pazara açılmış bir telefon üreticisi. Diğeri ise sadece yurtiçi pazarda bilgisayar satan bir firma. Kıyaslamak abes olur.

Yıl ister 2007 olsun ister 2020 olsun Casper markasının kullanıcılara yaklaşımı ve politikaları her zaman son kullanıcının zararınadır. Adamlar kronik sorunlu cihazları bile garantiye kabul etmiyor, burada insanlar sizi kurtarmaya, ileride sorun yaşamamanız için sizi uyarmaya çalışıyor, siz burada markayı kötülüyorsunuz diyorsunuz. Benim herhangi bir marka ile alıp veremediğim veya kar ortağı olma gibi bir durumum zaten olamaz, tecrübelerimden ve çevremde gördüğüm sıkıntılardan ötürü Casper markasını almayın çünkü montajı, malzeme kalitesi ucuz kötü diyorum, iyi ya alın kullanın o zaman, problemi yaşayacak olan sizsiniz sonuçta, biz değiliz.

Ha bu arada söylemeyi unuttum, yaşayacağınız problem genelde yetersiz soğutma sebebiyle ısınma yönünde olacaktır, bu da birkaç sene sonra makinenin içindeki çiplerin lehimlerini çatlatacak, ve makine arıza vermeye başlayacaktır. Casper da bunun kullanıcı hatası olduğunu ve ücretli anakart değişimi dışında işlem yapamayacağını bildireceklerdir. Bu yorumum burada dursun olur da makineyi alır kullanırsanız (ki inşallah ben yanılırım) haklı olduğumu göreceksiniz.
Size sert çıkmak değildi amacım tamam bi yorum yapılıyor ama 2007 için yapılıyor. Çoğu forumda ise excalibur tam anlamıyla olmuş diyorlar. Benimde babamın şirketi değil sonuçta. Bu kadar kötülenmesinin sebebini sordum sadece. Neyse ki monster buldum aynı fiyat civarına onu alıcam. Teşekkürler yorumunuz için :)

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Size sert çıkmak değildi amacım tamam bi yorum yapılıyor ama 2007 için yapılıyor. Çoğu forumda ise excalibur tam anlamıyla olmuş diyorlar. Benimde babamın şirketi değil sonuçta. Bu kadar kötülenmesinin sebebini sordum sadece. Neyse ki monster buldum aynı fiyat civarına onu alıcam. Teşekkürler yorumunuz için :)

Hocam kötülenmesinin sebebi firmanın ürünün arkasında durmaması güven vermemesi. Diğer cihazlara göre göreceli daha ucuz olması ki bunlar telefondan farklı olarak malzeme kalitesinden kısmadan ucuz satamazlar zaten, ben dahil çok kişinin ağzı yanmış bu casperdan (o zamanlar bu kadar bilgim de yoktu satış görevlisinin lafına kanarak aldım) monster alarak isabetli bir karar vermiş olursunuz, hayırlı olsun

rastlantisal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi note 3
Konular
7
Merhabalar. 512GB ssd olanı tavsiye ederim.
İleride diske ihtiyaç duyduğunuzda donanım değiştirmeden disk ekleyebilirsiniz.
Nacizane tavsiyem Acer Nitro serisine de göz gezdirmeniz.

Üst Alt