- Adım
- Fahri
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 7
Soyle başkan hemen hemen her konuda yardımcı olurum ama githubdan pek anlamam. Onun harici sorarsan yardımcı olurum
Soyle başkan hemen hemen her konuda yardımcı olurum ama githubdan pek anlamam. Onun harici sorarsan yardımcı olurum
Macos görünüm için ne indirmem lazım başkan?Soyle başkan hemen hemen her konuda yardımcı olurum ama githubdan pek anlamam. Onun harici sorarsan yardımcı olurum
Başkan birde şey soracam sana.. şimdi benim pc de parmak izi okuyucu, klavye ışıkları ve dokunmatik ekran var .. bunlar ubuntuda çalışırmı? Pardusta bununla alakalı bir ayar falan bulamadım..Soyle başkan hemen hemen her konuda yardımcı olurum ama githubdan pek anlamam. Onun harici sorarsan yardımcı olurum
Hayır çalışmayabilir. (Parmak izi, dokunmatik ekran.)Başkan birde şey soracam sana.. şimdi benim pc de parmak izi okuyucu, klavye ışıkları ve dokunmatik ekran var .. bunlar ubuntuda çalışırmı? Pardusta bununla alakalı bir ayar falan bulamadım..
Aslında mantıklı... Macos tarzına benzer bişey olsa...Hocam günlük kullanim için zor olucaktır eğer win10 görünümünden sıkıldıysanız ve diğer işletim sistemlerine benzeyen bir görüntü arıyorsanız bu kanala bir göz atın arkadaş çok iyi template yapıyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız