- Adım
- Fahri
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 7
Steamplay ile istediğin oyunu oynarsinDaha normal indie oyunları ?
Steamplay ile istediğin oyunu oynarsinDaha normal indie oyunları ?
Resmi olarak destekleyen oyun sayısı var orada her oyunda aynı performansı vermeyebilir.Steamplay ile istediğin oyunu oynarsin
Alakası bile yok. Sıradan kullanıcının elindeki 15 yaşında laptopu bile canavar gibi kullandirir linux. Gayet stabildir. Virüs girmez güncellemelerini düzenli alır bu yüzden bilgisayarınıza res atmanız gerekmez zorunli güncelleme yaptırmaz. Linux istediğiniz herşeyi verir yani. Solidworks kullanmak zorunda olmasam bir saniye bile windows ile vakit harcamam. Benim bilgisayarımda oyunlar windowstan cok daha iyi çalışıyor dotayi linuxta oynuyorum ben. Witcher i da öyle. Ezberler ile konuşuyorsunuz insanları yanlış yonlendiriyorsunuzSiz bunları yapıyorsunuz diye milleti yanlış yönlendiriyorsunuz aslında. Sıradan bir kullanıcı için linux buglarla dolu bir işletim sistemidir. Bunu bütün programcılar bilir ve kabul eder. Sizin alışkanlıklarınız böyle diye doğrusu budur diyemezsiniz. Sizden başka da bunu savunan görmedim zaten.
Proton sürümlerini beta olarak kullanarak istediği oyunda istediği verimi alabilir. Proton.db sitesine bakması yeterli. Sekiro gibi bir oyunu bile platinum oynatıyor su anda linux bilgisayarlar. Stadia olsun geforce now olsun herkes oyun streaming bilgisayarlarını linux üzerinde kuruyor. Mesa aco ile inanılmaz bir patlama yapacaklar.Resmi olarak destekleyen oyun sayısı var orada her oyunda aynı performansı vermeyebilir.
Kardeş anladıpım linuxta iyisin.. ımmmm şey... Şöyle özetleyeyim bende iyi olmak istiyorum beni iyi yaparmısın (not:konu sahibi olarak konu yumuşasın azcık)Alakası bile yok. Sıradan kullanıcının elindeki 15 yaşında laptopu bile canavar gibi kullandirir linux. Gayet stabildir. Virüs girmez güncellemelerini düzenli alır bu yüzden bilgisayarınıza res atmanız gerekmez zorunli güncelleme yaptırmaz. Linux istediğiniz herşeyi verir yani. Solidworks kullanmak zorunda olmasam bir saniye bile windows ile vakit harcamam. Benim bilgisayarımda oyunlar windowstan cok daha iyi çalışıyor dotayi linuxta oynuyorum ben. Witcher i da öyle. Ezberler ile konuşuyorsunuz insanları yanlış yonlendiriyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Proton sürümlerini beta olarak kullanarak istediği oyunda istediği verimi alabilir. Proton.db sitesine bakması yeterli. Sekiro gibi bir oyunu bile platinum oynatıyor su anda linux bilgisayarlar. Stadia olsun geforce now olsun herkes oyun streaming bilgisayarlarını linux üzerinde kuruyor. Mesa aco ile inanılmaz bir patlama yapacaklar.
Kullanıcı deneyimi diye bir şey var hocam.Alakası bile yok. Sıradan kullanıcının elindeki 15 yaşında laptopu bile canavar gibi kullandirir linux. Gayet stabildir. Virüs girmez güncellemelerini düzenli alır bu yüzden bilgisayarınıza res atmanız gerekmez zorunli güncelleme yaptırmaz. Linux istediğiniz herşeyi verir yani. Solidworks kullanmak zorunda olmasam bir saniye bile windows ile vakit harcamam. Benim bilgisayarımda oyunlar windowstan cok daha iyi çalışıyor dotayi linuxta oynuyorum ben. Witcher i da öyle. Ezberler ile konuşuyorsunuz insanları yanlış yonlendiriyorsunuz
Proton sürümlerini beta olarak kullanarak istediği oyunda istediği verimi alabilir. Proton.db sitesine bakması yeterli. Sekiro gibi bir oyunu bile platinum oynatıyor su anda linux bilgisayarlar. Stadia olsun geforce now olsun herkes oyun streaming bilgisayarlarını linux üzerinde kuruyor. Mesa aco ile inanılmaz bir patlama yapacaklar.
ÜstadAlakası bile yok. Sıradan kullanıcının elindeki 15 yaşında laptopu bile canavar gibi kullandirir linux. Gayet stabildir. Virüs girmez güncellemelerini düzenli alır bu yüzden bilgisayarınıza res atmanız gerekmez zorunli güncelleme yaptırmaz. Linux istediğiniz herşeyi verir yani. Solidworks kullanmak zorunda olmasam bir saniye bile windows ile vakit harcamam. Benim bilgisayarımda oyunlar windowstan cok daha iyi çalışıyor dotayi linuxta oynuyorum ben. Witcher i da öyle. Ezberler ile konuşuyorsunuz insanları yanlış yonlendiriyorsunuz