- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Mi Max
- Meslek
- Emekli
- Konular
- 15
Uzun araştırmalar sonucu bu kasa da kadar kıldım 2500₺ anlaştık arkadaş ile. Tecrübeli olan arkadaşlar bakabilir mi?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
9ncu nesil işlemci için anakartın model numarası önemli. Bahse konu ilandaki asus anakartın model numarası nedir ?
Mesela; b365 model anakartlarda 9ncu nesil işlemcilere direk destek verilir ve bios güncellemesine gerekmez. b365 öncesi çıkan anakartlarda 9ncu nesil işlemcileri çalıştırmak için, önce bios güncellemesi yapılması gerekmektedir. Sizin satıcının sattığı anakartın bios güncellemesi yapıldığı anlaşılmaktadır.
Ancak tabi bütün iş bios güncellemesi ile bitmiyor. b365 öncesi çıkan analartlarda herşey sınırlı olacaktır. Yani 9ncu nesil işlemciyi kullanmak istiyorsan, en az b365 serisi anakart kullanmalısın. b365'te öncesi çıkarılmış anakartlar, 1 - 2 yıl içinde önünü tıkayacaktır.
Yine ayrıca, oyunlar için 1050 Ti serisi yetersiz kalır. Demedi deme !
Yine ayrıca, SSD olarak, 120 GB 'lık değil, 128 GB'lık modelleri tercih etmeye bak. Zira bir gün bilgisayarını açtığında, işletim sisteminin uçup, SSD'nin kullanılmaz hale geldiğini görürsen şaşırma. Demedi deme.
Yine ayrıca, alacağın PC'de oyun oynamak istiyorsan, en az bronz sertifikalı ve 600 W PSU ile başlamalısın. Aşağısı yalan olur. Demedi deme.