Sohbet Bilgisayar alacağım. Yardımcı olur musunuz?

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 54
  • Görüntüleme 4K

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Bütçeden dolayı bu sıkıntıyı yasayacagını düşünmüyorum ama yenı sistemlerın bazısında telefona fastboot mod ıle bırsey yapamıyorsun pc den. Benım kasa aynı ama içeriği komple değişti o yüzden telefona kendı pc mden bırsey atamıyorum. Kuzenımden 1gb ramlı kötüde olsa bı Notebook aldım onunla halledıyorum her işimi

İstanbulda isen letgodan bak guzel ıkıncı el bulabilirsin. Ikı yıldan eskı pc de tercih etme
Konyadayim hocam. Ve şu anda bulduğum en uygun tam işime yarayacak bir kaç mesaj üstte attığım casper laptop var. Ama işte casper...

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Konyadayim hocam. Ve şu anda bulduğum en uygun tam işime yarayacak bir kaç mesaj üstte attığım casper laptop var. Ama işte casper...
İş görür kategoride degerlendırılır o laptop. Is görür bişey alınacaksada casper yerıne baska marka alırsın uzun süre gıder elinde ısını gorecek bı laptop un olur :D oyun felan oynayan biriysen masaüstü al yoksa ısını gorecek bı laptop al butcenıde zorlama

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Öncelikle ölümüne masaüstücüyüm. Laptop gereksiz pahalı ve masaüstünün yanına yaklaşamıyor performans konusunda. Masaüstünde 3 bin TL'ye güzel bir sistem toplayabilirken dizüstünde orta kalite bile alamıyorsunuz.

Ayrıca ilerleyen zamanlarda sistem yükseltmesi yapmak istediğinizde nerdeyse hiç zorluk çekmiyorsunuz. Dizüstü ise eskidi mi çöp...

Tabi kullanım alışkanlıkları da belirler bu seçimi. Avantaj ve dezavantajlarını karşılaştırmalı, ona göre karar vermelisiniz.

Şu PC'yi tavsiye ederim :

Ama monitör falan derken 3 bin TL'yi biraz aşar bu. Onun dışında karşılaştırmalı testlerine baktım sistemin. Gayet alınabilir ve kaliteli bir sistem.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Öncelikle ölümüne masaüstücüyüm. Laptop gereksiz pahalı ve masaüstünün yanına yaklaşamıyor performans konusunda. Masaüstünde 3 bin TL'ye güzel bir sistem toplayabilirken dizüstünde orta kalite bile alamıyorsunuz.

Ayrıca ilerleyen zamanlarda sistem yükseltmesi yapmak istediğinizde nerdeyse hiç zorluk çekmiyorsunuz. Dizüstü ise eskidi mi çöp...

Tabi kullanım alışkanlıkları da belirler bu seçimi. Avantaj ve dezavantajlarını karşılaştırmalı, ona göre karar vermelisiniz.

Şu PC'yi tavsiye ederim :

Ama monitör falan derken 3 bin TL'yi biraz aşar bu. Onun dışında karşılaştırmalı testlerine baktım sistemin. Gayet alınabilir ve kaliteli bir sistem.
İlerde yükseltme yapmak için benimde gönlüm masa üstü den yana hocam. Laptop da olur ama fark etmez kısmındayım. Fakat ben hiç taşıma yapmıyorum. Bu sebepten laptop da gereksiz gibi.
Bu dediğiniz kasa iş görür diyorsanız alabilirim aslında.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
İlerde yükseltme yapmak için benimde gönlüm masa üstü den yana hocam. Laptop da olur ama fark etmez kısmındayım. Fakat ben hiç taşıma yapmıyorum. Bu sebepten laptop da gereksiz gibi.
Bu dediğiniz kasa iş görür diyorsanız alabilirim aslında.
Monitorlu benim sistemim isinizi gorebilir belki
3bin dolaylarinda anlasabiliriz
Satmak istiyordum zaten paraya ihtiyacim var

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Uzun araştırmalar sonucu bu kasa da kadar kıldım 2500₺ anlaştık arkadaş ile. Tecrübeli olan arkadaşlar bakabilir mi?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Uzun araştırmalar sonucu bu kasa da kadar kıldım 2500₺ anlaştık arkadaş ile. Tecrübeli olan arkadaşlar bakabilir mi?

Askere gideceksin ne yapacaksın kasayı falan :) Dönüşte al bence Yes~~

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Askere gideceksin ne yapacaksın kasayı falan :) Dönüşte al bence Yes~~
Hocam evde ufaklık var :) yoksa ben günde 1 saat bile oturamıyorum başına. Heves ediyor arkadaşlarından cs go pub g vs:)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam evde ufaklık var :) yoksa ben günde 1 saat bile oturamıyorum başına. Heves ediyor arkadaşlarından cs go pub g vs:)

İyilik yapıyor gibi görünüyorsun ama ilerde çok pişman olursun baştan söyleyeyim.. Neyse konu dağılmasın....

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
İyilik yapıyor gibi görünüyorsun ama ilerde çok pişman olursun baştan söyleyeyim.. Neyse konu dağılmasın....
Günde 1 saat sınırını geçip, ödevlerini aksatmadiktan sonra bir sakınca görmüyorum hocam :)

Üst Alt