Yardım Bildirim Çubuğu Kararması

• Konbuyu başlatan ruhu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 43
  • Görüntüleme 7K

ruhu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruhş
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
Herkese iyi geceler Mi5 telefonumda bugün ilginç bir şekilde bildirim çubuğunda fotoğrafta ki gibi bir kararma oldu nedendir acaba?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Maalesef uygulamaların gece modu ile alakalı falan değil. Bildirim panelinde ekranı döndürme açık ise hangi uygulamada olursanız olun ekran yana döndüğü an kararma aktif hale geliyor. Temayı yeniden başlatmadıkça, telefonu kapatıp yeniden açmadıkça veya detikcom uygulamasına girip çıkmadıkça sorun düzelmiyor. Kalıcı bir çözümü şu anda yok, yazılımsal olduğu ortada.

Defalarca denenmiştir, bilgilerinize..

Oyla:

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Maalesef uygulamaların gece modu ile alakalı falan değil. Bildirim panelinde ekranı döndürme açık ise hangi uygulamada olursanız olun ekran yana döndüğü an kararma aktif hale geliyor. Temayı yeniden başlatmadıkça, telefonu kapatıp yeniden açmadıkça veya detikcom uygulamasına girip çıkmadıkça sorun düzelmiyor. Kalıcı bir çözümü şu anda yok, yazılımsal olduğu ortada.

Defalarca denenmiştir, bilgilerinize..

Yazılımsal bir sorun elbette. Ancak bu sorun, uygulamaların gece modundan kaynaklanıyor kesinlikle. Çünkü bu sorunu aylardır yaşayan biriyim. Ekran dönünce kararır deli olurdum.

Detikcoma giriş çıkış yapmanız, dediğiniz gibi geçici bir düzeltme sağlar. Çünkü gece modu olan başka bir uygulamayla çakışıyordur. Kurulu uygulamalarınızı bir kontrol edin tekrardan. Ekşi sözlük, twitter, bundle gece modu olan benim kullandığım uygulamalar.

Hatta 2 ayrı mi 6 telefonda daha denedim. Toplam 3 tane mi 6 telefonda yani. Sorun kesinlikle uygulamaların gece modundan kaynaklı.

Son düzenleme:
Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yazılımsal bir sorun elbette. Ancak bu sorun, uygulamaların gece modundan kaynaklanıyor kesinlikle. Çünkü bu sorunu aylardır yaşayan biriyim. Ekran dönünce kararır deli olurdum.

Detikcoma giriş çıkış yapmanız, dediğiniz gibi geçici bir düzeltme sağlar. Çünkü gece modu olan başka bir uygulamayla çakışıyordur. Kurulu uygulamalarınızı bir kontrol edin tekrardan. Ekşi sözlük, twitter, bundle gece modu olan benim kullandığım uygulamalar.

Hatta 2 ayrı mi 6 telefonda daha denedim. Toplam 3 tane mi 6 telefonda yani. Sorun kesinlikle uygulamaların gece modundan kaynaklı.

İnanamıyorum. Dediğinizi yaptım ve evet, sorun düzeldi! Ekşi sözlük ve Twitter gece modundaydı, devre dışı bıraktım durum çözüldü. Çok teşekkür ederim :)

Oyla:

bayerische.ba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadir
Cihazım
xiaomi mi5 p
Konular
1
Teşekkürler gerçekten işe yaradı elinize sağlık

Oyla:

bilalkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
İphone 5 S
Konular
0
Aynı sorun bende de var uygulamaların gece modu nasıl kapatılır acaba? Teşekkürler...

Oyla:

Esan26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba;
Aynı sorunu bir kaç gündür bende yaşıyorum. Twitter vb. hesabım yok. Yani hiç bir uygulamam gece modun da değil.
Sorunu nasıl çözeriz lütfen yardım..

Oyla:

proFOG

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Bu sorun bende de var can sıkıcı bir durum telefonumu yeni aldım Redmi note 4 youtube yada oyunlardan birine girdiğim zaman üst bar kararıyor temayı baştan yükleyip yad açıp kapatınca düzeliyor, Uyku modunda yada gece modunda herhangi bir uygulama yok umarım yazılım güncellemesi ile çözerler

Oyla:

Esan26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Bu sorun bende de var can sıkıcı bir durum telefonumu yeni aldım Redmi note 4 youtube yada oyunlardan birine girdiğim zaman üst bar kararıyor temayı baştan yükleyip yad açıp kapatınca düzeliyor, Uyku modunda yada gece modunda herhangi bir uygulama yok umarım yazılım güncellemesi ile çözerler
Merhaba;
Ben sorunu çözdüm. Türkiye de ve yabancı forumlarda bu konu ile ilgili yüksek miktarda şikayet var, cihazı resetleyenler bile olmuş fakat bir süre sonra bu sorun yine oluşmuş.
Konu ile ilgili Xiaomi tarafınada bir çok geri dönüş yapılmış fakat bu sorun sürüm 8,x ve 9.x sürümlerde devam ediyor.
Hintli bir arkadaş nerden aklına geldiyse sorunu şu şekilde çözmüş. Bende aynısını uyguladım ve iki gündür bar kararmıyor ve uygulayanlarda sorunun çözüldüğünden bahsediyor.
Bu Hintli arkadaş aşağıda paylaşacağım linkte 2017 yılında şöyle demiş. Google Playdan RADARDROİD LİTE adlı GPS hız kamerası uygulamasını indirin linkte verilen görsellerdeki uygulama ayarlarını yapın ve izinleri verin sorun çözülür. Ve sorun çözüldüğü zaman uygulamayı cihazınızdan kaldırabilirsiniz.
Bildirim çubuğu kararması bu şekilde çözülüyor, bunun dışında bu güne kadar kalıcı bir başka çözüm bulunabilmiş değil.
Aşağıda paylaştığım link çalışmaz ise kopyala yapıştır yapın.

Yönetim Notu : Verilen link çalışmadığı için mesaj yeniden düzenlenmiş, link yenilenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt