Yardım Bildirim Çubuğu Kararması

• Konbuyu başlatan ruhu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 43
  • Görüntüleme 7K

ruhu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruhş
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
Herkese iyi geceler Mi5 telefonumda bugün ilginç bir şekilde bildirim çubuğunda fotoğrafta ki gibi bir kararma oldu nedendir acaba?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Lim
Merhaba;
Ben sorunu çözdüm. Türkiye de ve yabancı forumlarda bu konu ile ilgili yüksek miktarda şikayet var, cihazı resetleyenler bile olmuş fakat bir süre sonra bu sorun yine oluşmuş.
Konu ile ilgili Xiaomi tarafınada bir çok geri dönüş yapılmış fakat bu sorun sürüm 8,x ve 9.x sürümlerde devam ediyor.
Hintli bir arkadaş nerden aklına geldiyse sorunu şu şekilde çözmüş. Bende aynısını uyguladım ve iki gündür bar kararmıyor ve uygulayanlarda sorunun çözüldüğünden bahsediyor.
Bu Hintli arkadaş aşağıda paylaşacağım linkte 2017 yılında şöyle demiş. Google Playdan RADARDROİD LİTE adlı GPS hız kamerası uygulamasını indirin linkte verilen görsellerdeki uygulama ayarlarını yapın ve izinleri verin sorun çözülür. Ve sorun çözüldüğü zaman uygulamayı cihazınızdan kaldırabilirsiniz.
Bildirim çubuğu kararması bu şekilde çözülüyor, bunun dışında bu güne kadar kalıcı bir başka çözüm bulunabilmiş değil.
Aşağıda paylaştığım link çalışmaz ise kopyala yapıştır yapın.

link açılmıyor güncellermisiniz

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Merhaba;
Ben sorunu çözdüm. Türkiye de ve yabancı forumlarda bu konu ile ilgili yüksek miktarda şikayet var, cihazı resetleyenler bile olmuş fakat bir süre sonra bu sorun yine oluşmuş.
Konu ile ilgili Xiaomi tarafınada bir çok geri dönüş yapılmış fakat bu sorun sürüm 8,x ve 9.x sürümlerde devam ediyor.
Hintli bir arkadaş nerden aklına geldiyse sorunu şu şekilde çözmüş. Bende aynısını uyguladım ve iki gündür bar kararmıyor ve uygulayanlarda sorunun çözüldüğünden bahsediyor.
Bu Hintli arkadaş aşağıda paylaşacağım linkte 2017 yılında şöyle demiş. Google Playdan RADARDROİD LİTE adlı GPS hız kamerası uygulamasını indirin linkte verilen görsellerdeki uygulama ayarlarını yapın ve izinleri verin sorun çözülür. Ve sorun çözüldüğü zaman uygulamayı cihazınızdan kaldırabilirsiniz.
Bildirim çubuğu kararması bu şekilde çözülüyor, bunun dışında bu güne kadar kalıcı bir başka çözüm bulunabilmiş değil.

Yönetim Notu : Verilen link çalışmadığı için mesaj yeniden düzenlenmiş, link yenilenmiştir.
Bunu daha önce denemiştim ancak gerekeni yapmama rağmen telefonu yatay konuma çevirdiğimde yine aynı şekilde kararma olmuştu.

Kalıcı çözümü bence cihaza kurulan uygulamaları kontrol etmek. Mesela ekşi sözlük ve Twitter uygulaması cihazımda kurulu. İkisinde de gece modunu aktif haldeydi ve bu forumdan bir arkadaş sorunun uygulamalardaki gece moduyla ilgili olduğunu yazmıştı. İki uygulamadan da gece modunu kapatıp cihazı yeniden başlattıktan sonra bir daha hiç bir zaman kararma sorunu ile karşılaşmadım.

Zaten sorunun kaynağına bakacak olursak uygulamalarda ekranın yatay olarak dönmesi sonrasında siyah şerit oluşuyor. Kullandığınız uygulamalari kontrol edin derim.

Oyla:

proFOG

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Merhaba;

Yönetim Notu : Verilen link çalışmadığı için mesaj yeniden düzenlenmiş, link yenilenmiştir.
Merhaba uygulama çalışmıyor malesef, sürekli bu uygulama şunları yapmaya izin istiyor diye soruyor ve aynı yere geri atıyor
[doublepost=1524764678,1524764351][/doublepost]
Evet sorun düzelmiştir size çok teşekkürlerimi sunuyorum :)

Oyla:

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
Sonuç olarak napıcaz redmi note 5 Pro da sorun devam etmekte ve gece modunda olan uygulama yok napıcaz
[doublepost=1529156667,1529156086][/doublepost]Arkadaşlar yazılmış ama dedikcom uygulamasını kurup silmeniz yeterli ise yaradı

Oyla:
Üst Alt